Dr Majtényi Boglárka

Rendelési idő:

h: 9.00 - 19:00
K,Sz: 09:00- 18:00
Cs, P: 09:00- 15:00

Szakterület:

Esztétikai fogászat, fémmentes fogpótlások, implantációs protetika

Diploma- és szakvizsgák:

2011- Semmelweis Egyetem, fogorvosi diploma

Beszélt nyelv:

angol, német

Szervezeti tagság:

Magyar Orvosi Kamara

Szakmai gyakorlat:

2011-2016: a diploma megszerzése után 3 budapesti magánrendelőben láttam el általános fogorvosi feladatokat és egyszerűbb szájsebészeti beavatkozásokat. A folyamatos szakmai fejlődés érdekében rendszeresen részt veszek továbbképzéseken.
2016 szeptember: csatlakoztam a Dent Art Klinik csapatához

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az implantológia mesterei

Az életminőség romlásának egyik nagyon fontos tényezője egy vagy több fogunk elvesztése. Ön azzal a szándékkal fordul hozzánk, hogy az implantológiai szaktudásunkkal újra teljes életet adjunk Önnek, visszaadva a rágás örömét. Számunkra nagyon fontos, hogy amikor Ön eljön hozzánk, érezze a különleges törődést és azt a szándékot, hogy segíteni szeretnénk. Célunk, hogy Ön ne csak egy fogászati kezelésben részesüljön, hanem gazdagodjon a stresszementes, nyugodt légkörben zajló kezelés élményével is.

A fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően. Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles