Dent Art - Fogimplantátum
All on 4

Kérjen időpontot konzultációra online, vagy telefonon!

Dr Csák Csaba, a Dent Art Klinik Győr alapítója. All-on-4 fogpótlás specialista fogász.

Fogimplantátum Győrben – azonnali, tartós eredmények tapasztalt, értő kezektől

Napjainkban egy, vagy több fogunk elvesztése az életminőség drasztikus romlásához vezethet. Pácienseink nagy része azzal fordul hozzánk, hogy implantológiai szaktudásunk segítségével visszakaphassák a természetes fogak érzetét. Ezen túl arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy Ön ne csak egy fogászati kezelésben részesüljön, hanem gazdagodjon a stresszmentes, nyugodt légkörben zajló kezelés élményével is. Fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, ahol egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően. Dr. Csák Csaba 25 éve több mint 25000 db fogimplantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb élethez segítve páciensek százait.

fogimplantátumos fogpótlás Dent Art Klinik fogászati rendelő Győr

Mi az All-On-4 fogpótlás? Megbízható teljes fogsor implantátum Győrben

A fogimplantátumok, melyek a foggyökerek szerepét töltik be a fogpótlásban, azaz stabilan rögzülnek az állcsontokban, titániumból készített, speciális megmunkálású csavarok. Az All-On-4 esetében állcsontonként 4 db ilyen speciális implantátumot, vagyis foggyökeret ültetünk be, melyre kerül a rögzített 12 tagú fix híd. Ehhez  digitálisan tervezett, és kizárólag az Ön kezeléséhez gyártott egyedi implantációs fúrósablont használunk. Ez a csúcstechnológiát igénylő eljárás olyan precízzé teszi az implantátumok terv szerinti beültetését, mint korábban soha.

Mik az All-on-4 fogpótlás előnyei? Hogyan működik az implantációk beültetése?

A technika legfőbb előnye, hogy azonnali eredményeket biztosít: a beültetett implantátumok szinte azonnal megterhelhetők egy hosszú távra (3-6 hónap) tervezett ideiglenes híddal, így nem kell hosszú ideig nélkülözni a mosolygást vagy a kedvenc ételei elfogyasztását. A fogpótlást minden esetben egy szakorvosi konzultáció és egy 3D CT vizsgálat előzi meg. Ezt követően az All-On-4 implantátum (foggyökér) egyszerre kerül beültetésre az állcsontba. Ezt követően kerül felhelyezésre az „ideiglenes” fogpótlás, ami gondtalan használatot biztosít.

Dent Art Klinik beltéri fotó. Fogorvos munkálatok Győrben, All-on-4 fogpótlás közben.

Mikor alkalmazható az All-On-4 fogpótlás? Mennyire tartós az All-On-4 fogpótlás?

Az All-On-4 fogpótlásokat teljes fogatlanság esetén alkalmazzuk, így ugyanis lehetőségünk van minden fogat egyszerre, egy ütemben pótolni, és rögzíteni, hogy így is emelni tudjuk páciensünk életszínvonalát. A speciális szögben behelyezett fogimplantátumok olyan stabilitást kölcsönöznek a hozzájuk kötött hídnak, hogy ezáltal lehetővé válik a rögzített fogpótlás olyan esetekben is, amikor hagyományos implantációs technikákra csak csontpótló beavatkozást követően kerülhetne sor.

Fogimplantátum Győr belvárosában - Gyakori kérdések All-On-4 fogpótlásról

Minden páciensnek javasolt az All-On-4 megoldás?

Az All-On-4 egyik előnye, hogy páciensek széles körének teszi lehetővé, hogy rövid idő leforgása alatt a teljesen fogatlanságból egy esztétikus rögzített fogpótlást viselhessenek, és ne is kelljen gondolniuk kivehető pótlásokra miközben a természetes fogak érzetét élvezik.

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

A páciens az első műtétet követő 24 órán belül megkapja rögzített fogpótlását, melyet házon belüli fogtechnikai laborunk egyedileg készít el. Az ekkor kapott "ideiglenes" fogpótlás már gondtalan használatot biztosít, a végleges porcelán pótlást pedig a gyógyulási időszak (3-5 hónap) után adjuk át a páciensnek.

Jár-e fájdalommal a kezelés?

Hála a modern érzéstelenítésnek, az implantációs műtétek ma már gyakorlatilag fájdalommentesek a páciens számára, illetve igény szerint altatásban is végezhetőek.

Mennyibe kerül az All-on-4 fogpótlás?

A rögzített fogpótlások ára nagyban függ a páciens fogazatától és igényeitől. Több fajta egyedi megoldás létezik, ezeket egy személyes konzultáció során ismerteti orvosunk. További kérdései vannak? Kérjen telefonos visszahívást szakemberünktől.

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Jelentkezzen be konzultációra online, vagy kérjen időpontot telefonon!

  Mi történik az időpontfoglalás után?
  Űrlap kitöltése

  Kérjük adja meg adatait, illetve válassza ki, hogy milyen kezelésre szeretne időpontot foglalni. Megjegyzésben kérjük jelezze felénk, hogy e-mailben vagy telefonon kereshetjük Önt.

  Időpont egyeztetés

  Páciens koordinátoraink pár órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.

  Visszaigazolás

  Időpont egyeztetés után megerősítő üzenetet kap e-mail címére a megbeszélt időpontja részleteiről.