Karrier

Kérjen időpontot konzultációra online, vagy telefonon!

Dent Art Klinik csapata

Rendelőnk Nyugat-Magyarország egyik legjobban felszerelt és legnagyobb fogászati rendelője. A méret ellenére azonban továbbra is rendkívül családias és közvetlen légkörben dolgozunk kollégáinkkal, pácienseink jó része pedig évek óta elkötelezett mellettünk.

A kezeléseinket csapatban végezzük, mindenki a saját szakterületének megfelelő beavatkozást végzi. Ez viszont csak úgy lehetséges, ha mind szakmailag, mind emberileg ismerjük és megbecsüljük egymást. Erre mi kifejezetten figyelünk. Az év során számos esemény van, amit együtt ünneplünk meg: nőnap, céges születésnap, karácsonyi vacsora, közös túrázások, csapatösszekovácsoló szabadidős tevékenységek, rendszeres közös ebédek a rendelő szomszédságában található Klasszis Bisztróban.

Karrier

Örömmel támogatjuk kollégáink szakmai fejlődését és boldogok vagyunk, ha a magánéletben is mindenki megtalálja az útját. Ez azonban időnként azzal jár, hogy búcsút veszünk egymástól. Éppen ezért tehetséges és ambíciózus asszisztensek és fogorvosok jelentkezését az év során bármikor örömmel fogadjuk.

Ha Orvosként, vagy asszisztensként új lehetőségek után érdeklődsz és szívesen dolgoznál egy dinamikus, elismert, nemzetközi és hazai pacientúrával bíró fogászati rendelőben, akkor a Dent Art Klinik lehet a tökéletes választás számodra.

AMIT KÍNÁLUNK:

 • a legmodernebb eszközökkel felszerelt 10 székes rendelő
 • kiemelkedő juttatások
 • mentorok több évtizedes, de a mai kornak megfelelő tapasztalattal
 • rendkívül emberséges vezetés, kiemelkedően jó kollektíva
 • vidám, családias légkör, 30+ munkatárssal
 • rendkívül flexibilis beosztások

 

Csatlakozz hozzánk, és légy részese egy olyan csapatnak, ahol mindenki azon dolgozik, hogy betegeink boldogan és elégedetten távozzanak.

Várjuk önéletrajzod az anyagbeszerzes@dentart-klinik.hu e-mail címre, vagy lépj kapcsolatba velünk ITT

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Jelentkezzen be konzultációra online, vagy kérjen időpontot telefonon!

  Mi történik az időpontfoglalás után?
  Űrlap kitöltése

  Kérjük adja meg adatait, illetve válassza ki, hogy milyen kezelésre szeretne időpontot foglalni. Megjegyzésben kérjük jelezze felénk, hogy e-mailben vagy telefonon kereshetjük Önt.

  Időpont egyeztetés

  Páciens koordinátoraink pár órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.

  Visszaigazolás

  Időpont egyeztetés után megerősítő üzenetet kap e-mail címére a megbeszélt időpontja részleteiről.