Dent Art - Fogimplantátum Győrben

Kérjen időpontot konzultációra online, vagy telefonon!
fogimplantátumos fogpótlás Dent Art Klinik fogászati rendelő Győr

Fogimplantátum Győr – A magabiztos mosolyért –
fájdalommentes fogimplantátum

Győri fogorvosi rendelőnk fő profilja az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően. Dr. Csák Csaba 25 év alatt több mint 25 000 db fogimplantátum beültetésével az egyik legtapasztaltabb szakember Magyarországon! A beültetett fogászati implantátumokra tapasztalt fogszakorvos kollégák készítik el a fogpótlásokat: koronákat, hidakat, protéziseket.

Dr. Kónya Ildikó az implantációs fogpótlások készítése mellett az esztétikai fogászat területén is kiemelkedő munkát végez, az elérhető legkorszerűbb eljárások alkalmazásával. Tudását folyamatosan nemzetközi továbbképzések során tökéletesíti.

Ön a szép és természetes mosolyért fordul hozzánk – mi ezt felkészült fogorvosokkal, gyakorlott asszisztensekkel, magas szakmai színvonalon, kellemes körülmények között biztosítjuk Önnek. Akár fogászati, szájsebészeti vagy esztétikai kezelésről van szó: az Ön egészsége, elégedettsége a legfontosabb számunkra. A Dent Art Kliniket Dr. Csák Csaba és Dr. Kónya Ildikó alapította 1994-ben. Azóta mintegy 25.000 beültetett fog implantátummal többezer magyar és külföldi páciens kezelése valósult meg az egyre bővülő győri fogorvosi rendelőben.

fogimplantátumos fogpótlás Dent Art Klinik fogászati rendelő Győr

Mi a fogimplantátum? Hogy épül fel egy minőségi, tartós fogimplantátum?

A fogimplantátum nem más, mint a műgyökér, amit az állcsontba helyezünk és ami a fog tartó pilléreként szolgál majd. Az implantátum beültetést követően elkészül a felépítmény, ami lehet egy darab korona, vagy akár egy több tagú híd. Röviden ez a műfog, amit a műgyökérre helyezünk rá.

Ahhoz, hogy betölthesse célját, fogtechnikus mestereink segítségével létrehozzuk azt a fogpótlást, amely a lehető legpontosabban szolgálja az ön egészségét és igényeit – orvosi, funkcionális és esztétikai szempontból egyaránt! Lássuk, milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre:

 • Korona – rögzített fogpótlás szóló foghiány esetében. Elérhető hagyományos fém-kerámia és a lenyűgöző esztétikájú fémmentes kivitelben.
 • Híd – rögzített fogpótlás több hiányzó fog esetében. Az implantátumokat használjuk a híd pilléreiként. Fémvázas és fémmentes cirkónium változatban egyaránt igénybe vehető.
 • All-On-4 körhíd: speciális híd a teljes fogatlanság rehabilitációjához, melyet 4, vagy 6 implantátummal támasztunk meg. A pótlás rögzített, nem mozdul el, nem esik ki.
 • Implantátumokon rögzített fogsor: kivehető fogpótlás, melynek viselés közben az elhorgonyzást képező 2 vagy 4 implantátum biztosít stabilitást. Ezáltal elkerülhetők a kellemetlen helyzetek, a fogsort ugyanis csak Ön tudja a helyéről kivenni, a véletlen elmozdulás veszélye szinte egyenlő a nullával.

fogimplantátumos fogpótlás Dent Art Klinik fogászati rendelő Győr

Fogimplantátum Győrben – Mi a fogimplantátumok előnye? Miért népszerű ez a megoldás?

Stabil, tartós megoldás
Az implantátumos fogpótlások rendkívül tartósak és stabilak, mivel csontosan rögzül, ami erős alapot biztosít a fogpótlás számára. Az implantátumok anyaga általában titánium, ami kiválóan alkalmazkodik az állcsont szerkezetéhez, és a beültetést követően idővel felszíne összenő a csontszövettel, ez biztosítja stabilitását. Az implantátumok élettartama igen hosszú, és a megfelelő ápolás és tisztítás mellett akár évtizedekig is tartósak lehetnek. A felépítményt 15-20 évente viszont érdemes cserélni, mert ez idő alatt megkophatnak.

Segít javítani az étkezés hatékonyságát
A hiányzó fogak miatt sok embernek nehézséget okoz az étkezés, mert a rágófunkció az életkor előrehaladtával gyengül. Az implantátumos fogpótlások képesek visszaállítani az egészséges rágófunkciót, amely elősegíti a hatékonyabb táplálkozást és javítja az emésztést. A megfelelő rágófunkcióval a betegek visszanyerhetik az önbizalmukat, és újra élvezhetik az étkezést.

Segít megelőzni a csontvesztést az állcsontban
Ha hiányzik egy fog, akkor az állcsont térfogata idővel csökkenhet. Az implantátumok beültetése megakadályozza a csontvesztést, mert az implantátum a rágóerőket a csontba közvetíti, így az továbbra is funkciót tölt be, és nem indul sorvadásnak. Az ezáltal implantátumok segítenek megőrizni az állcsont egészségét és szerkezetét.

Esetképeink

 • fogimplantátumos fogpótlás Dent Art Klinik fogászati rendelő Győr
  előtte
  fogimplantátumos fogpótlás Dent Art Klinik fogászati rendelő Győr
  utána
Bejelentkezés

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Jelentkezzen be konzultációra online, vagy kérjen időpontot telefonon!

  Mi történik az időpontfoglalás után?
  Űrlap kitöltése

  Kérjük adja meg adatait, illetve válassza ki, hogy milyen kezelésre szeretne időpontot foglalni. Megjegyzésben kérjük jelezze felénk, hogy e-mailben vagy telefonon kereshetjük Önt.

  Időpont egyeztetés

  Páciens koordinátoraink pár órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.

  Visszaigazolás

  Időpont egyeztetés után megerősítő üzenetet kap e-mail címére a megbeszélt időpontja részleteiről.