Dent Art - Altatásos fogászat Győr

Fájdalommentes fogászati kezelések Győrben

Kérjen időpontot konzultációra online, vagy telefonon!

altatásos fogászat Győr - Dent Art Klinik fogászati rendelő

Altatásos fogászat Győr belvárosában – miért félünk a fogorvostól?

A fogorvosi fóbia oka sokféle lehet, de az egyik leggyakoribb ok, ha gyermekkorban kellemetlen tapasztalatot szereztünk a fogorvosi rendelőben.Ilyen esetben könnyen előfordulhat, hogy szorongást vagy félelmet érez a következő fogorvosi kezelések előtt. A félelmeket emellett nagyban táplálhatják a környezetünkben, barátaink vagy családtagjaink által hallott anekdota-jellegű “rémtörténetek”.

Egyes páciensek kiszolgáltatottnak élik meg ezt a helyzetet, míg mások számára zavaróak lehetnek a hangok, a fertőtlenítő szerek szaga, az injekciós tű, vagy a vér látványa.

Egy szó, mint száz: a fogorvosfóbia mögött számos ok húzódhat, nekünk azonban nem feladatunk mindezeknek a firtatása. Azt azonban célunknak tekintjük, hogy még a legjobban szorongó páciens számára is találjuk meg azt a megoldást, ami lehetővé teszi számára a gyógyulást – szépülést.

altatásos fogászat Győr - Dent Art Klinik fogászati rendelő

Altatásos fogászat Győr belvárosában – fog implantátum altatásban

Az altatásos fogászat révén olyan szorongó, vagy például erős öklendezési reflexszel rendelkező páciens juthat komplex fogorvosi kezeléshez, akik számára ez másképpen nem lenne elérhető. Az altatást aneszteziológus szakorvos végzi, miután alaposan meggyőződött arról, hogy a páciens esetében az altatás biztonságosan kivitelezhető-e. Ehhez előzetes vizsgálatokon szükséges részt venni – a beteg általános állapotától, meglévő betegségeitől, szedett gyógyszereitől függően ez laborleleteket, mellkasröntgen felvétel készíttetését igényli.

A szájsebészeti műtétek kiváló kiegészítője az altatás, mely kényelmes a páciensnek és a műtő orvosnak egyaránt.

altatásos fogászat Győr - Dent Art Klinik fogászati rendelő

Altatásos fogászat Győr belvárosában – mindent az Ön komfortjáért!

Rendelőnk az altatásos fogorvoslás területén is kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezik, és nem kizárólag orvosszakmai szempontból. Számunkra nagyon fontos, hogy pácienseink biztonságban érezzék magukat a műtét után.

Rendelőnkben ezért rendelkezésre áll pihenőszoba, ahol a bódításon átesett pácienseknek van lehetőségük csöndes és kényelmes körülmények között megvárni, amíg biztonságosan elhagyhatják a rendelő területét. Folyamatos felügyeletet biztosítunk ebben az időszakban.

Távolról érkező pácienseink számára pedig szálláslehetőséget is biztosítunk. Szép és otthonos szobáinkban a pihenés és a nyugalom garantált!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Jelentkezzen be konzultációra online, vagy kérjen időpontot telefonon!

  Mi történik az időpontfoglalás után?
  Űrlap kitöltése

  Kérjük adja meg adatait, illetve válassza ki, hogy milyen kezelésre szeretne időpontot foglalni. Megjegyzésben kérjük jelezze felénk, hogy e-mailben vagy telefonon kereshetjük Önt.

  Időpont egyeztetés

  Páciens koordinátoraink pár órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.

  Visszaigazolás

  Időpont egyeztetés után megerősítő üzenetet kap e-mail címére a megbeszélt időpontja részleteiről.