Blog

Implantátumok

A fogaink elvesztését általában súlyos esztétikai hátrányként éljük meg, pedig hiányuk egészségügyi következményekkel is járhat.

Bővebben: Implantátumok

Így vigyázzon a fogimplantátumokra

Ahhoz, hogy a fogimplantátumok hosszú évekig biztosítsák a megfelelő rágást a Dent Art Klinikben több hasznos tanáccsal látjuk el.

Bővebben: Így vigyázzon a fogimplantátumokra

Esztétikai fogászat

Kevés megnyerőbb dolog létezik egy ragyogóan egészséges mosolynál, mely a legjobb névjegy lehet számunkra. Megfelelő szájápolással és rendszeres fogorvosi

Bővebben: Esztétikai fogászat

Hasznos tanácsok a fogkefével kapcsolatban

A Dent Art Klinik denálthigénikusai fogápolási tanácsokkal segítik pácienseinket. Az otthoni fog- és szájápolás során a fogkefével kapcsolatban érdemes néhány szabályt betartani, amire most felhívjuk a figyelmet:

Bővebben: Hasznos tanácsok a fogkefével kapcsolatban

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az esztétikai tökéletesség

Sokszor van olyan eset, amikor egy sérülés vagy a fogak alaki hibái miatt a mosolyvonalban komoly esztétikai problémákkal szembesülhet a páciens. A letört, sérült és hiányos fog sokak számára egyenlő azzal, hogy takargatják fogsorukat, rejtegetik a mosolyukat.

Az ilyen jellegű panaszok kezelésében az esztétikai fogászat ma már élen jár. A Dent Art Klinik pedig a legújabb és legmodernebb technológia segítségével vissza tudja adni a természetes mosolyt úgy, hogy Önnek csak azzal kell törődnie a későbbiekben, hogy minél több emberre mosolyogjon. Nekünk a legfontosabb, hogy Ön ismét felszabadultan teljes (és tökéletes) életet éljen.

conetnt-bottom-picsbubbles