Fogfehérítés

 • FogfehérítésA ragyogó fehér fogak minden korban igazi kincsnek számítottak.

  Az ápolt külső, az egészséges mosoly, a szép, esztétikus fogazatra való igény mind hozzátartoznak ahhoz, milyen benyomást teszünk embertársainkra. Rendelőnk a professzionális fogfehérítéssel ezt a magasabb esztétikai igényt tudja kielégíteni.

  A fogfehérítés feltételei:

  Elsősorban a tiszta és ép fogazat, mely előkezelést igényel. A legtöbb esetben csak egy professzionális tisztításra és fogkőeltávolításra van szükség, ám olykor egy-egy fogat kezelni kell annak érdekében, hogy a fogfehérítés eljárás megkezdhető legyen. Fogpótlás meglétekor kicsit bonyolultabb a helyzet, mivel a fogfehérítés kizárólag az eredeti fogak színét változtatja meg, ezért ilyenkor némi tervezésre van szükség, de ez sem kizáró tényező. A professzionális fogfehérítés lényege, hogy olyan nagy hatékonyságú anyagot juttatunk a fog felületére, vagy a fogba, mely oxidáció útján bontja a fogak elszíneződéséért felelős festékanyagokat (pigmentek). Ezzel a módszerrel foganyag eltávolítása vagy korona, héj felhelyezése nélkül képesek vagyunk világosabbá tenni az Ön fogát is!

  FogfehérítésA fogfehérítésnek két alapvető formája ismert, az otthoni és a rendelői. Az otthoni fogfehérítési eljárások (pl. fogfehérítő krém, oldat stb.) több nap alatt csak néhány árnyalatnyi világosodást eredményeznek. Mi a professzionális fogfehérítési rendszert preferáljuk, mely megközelítőleg 6-11 árnyalatnyi világosodást és egyenletes fehérséget eredményez.

  Az elszíneződés legelterjedtebb okai a mindennapi szokások (kávé, tea, kóla fogyasztása, dohányzás) és az öregedés. Ezek mellett szerepelnek még a tetraciklines vagy fluoridos kezelés által okozott elszíneződések, trauma, rossz idegi működés, és gyökérkezelés után is elszíneződnek a fogak.

 • FogfehérítésEzt a fajta kezelést szinte bárki igénybe veheti, de vannak olyan esetek, amikor a kezelés nem ajánlott, ezért kell azt megelőzően alapos fogászati kivizsgáláson részt venni. Ajánljuk azoknak, akik egyszeri alkalommal gyors és intenzív hatást szeretnének elérni. Ajánljuk Önnek, aki megengedheti magának, hogy olyan gyors eljárást válasszon, amelynek eredményeképpen mosolya a hollywoodi sztárok mosolyával vetekedhet. A tévhittel ellentétben idősebb páciensek esetén is lehet ezt a kezelést alkalmazni, nem lesz fájdalmas, csupán némi kellemetlenséggel járhat a fognyak érzékenységéből adódóan. El tudjuk végezni, amikor lezajlott már a fogváltás. Felső korhatár nincs, mindenkinek ajánljuk, aki elégedetlen a fogai színével.

  Kinek nem ajánljuk:

  • a fogállományt érintő veleszületett- és szerzett hibákkal rendelkezőknek
  • ellátatlan súlyos zománcfejlődési rendellenességben szenvedőknek,
  • várandósoknak óvatosságból,
  • akik allergiásak a peroxidra,
  • akik fix fogszabályozó készüléket viselnek
  • akiknek lyukas foga, elégtelenül záródó tömése, fognyaki kopása, fognyaki érzékenysége és fogínygyulladása vagy nem megfelelő koronája van. Ilyenkor előzetes kezelésekre lehet szükség, mert a tömések valamint a fogpótlások színe ezzel az eljárással nem változtatható meg.
  • akik fényérzékenyek

  Biztonságos az eljárás?

  IGEN! Klinikai tesztek és tanulmányok igazolják, hogy a hidrogén-peroxiddal történő fogfehérítés a legbiztonságosabb fogászati és esztétikai eljárás.

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

A mosoly művészei

Ön a szép és természetes mosolyért fordul hozzánk, mi ezt felkészült orvosokkal, gyakorlott asszisztensekkel, magas szakmai színvonalon, kellemes körülmények között biztosítjuk Önnek. Akár fogászati, szájsebészeti vagy esztétikai kezelésről van szó: az Ön egészsége, elégedettsége a legfontosabb számunkra. A Dent Art Kliniket
Dr. Csák Csaba és Dr. Kónya Ildikó alapította 1994-ben. Azóta több ezer magyar és külföldi páciens kezelése valósult meg az egyre bővülő rendelőben.

Fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően.
Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles