• 9024 Győr, Eörsy Péter u. 19.
  • Hétfő-Csütörtök 08:00-19:00 Péntek 08:00-14:00

A két első nagymetsző fog torlódott, bal kettes (második) kifelé fordult – megoldás: porcelán héj a négy front fogon.
Így már tökéletes.

Borzasztóan zavart, hogy ez egyik fogam kifordulva állt a helyén. A Dent Art Klinikán megoldották, hogy a helyére kerüljön és szépen illeszkedjen egy sorba a többivel. (Vivien)

Két első nagymetsző középen elszíneződött, nem egyforma nagyságú – megoldás: direkt kompozit héj volt.

Egy korábban elvégzett élpótlás a jobb felső fogamon nagyon látszott. A Dent Art Klinik esztétikai fogászatán direkt héjas restaurációval oldották meg a problémámat. (Laura)

Az egyik metszőfogam felül nagyon sárga volt, és az egyik sarkán egy csúnya letörés is látszott. A Dent Art esztétikai fogászati kezelésén nem csak a törést tüntették el egy héj segítségével, hanem az elszíneződést is! Köszönöm doktornő! (Erzsébet)

A felső négy front fogam között csúnya nagy rést éktelenkedett. Már rég óta terveztem, hogy megcsináltatom, de csak most szántam rá magam. A megoldást a 4 fogra tett direkt héj jelentette. Köszönöm a szép eredményt! (Katalin)

A felső négy front fogam között csúnya nagy rést éktelenkedett. Már rég óta terveztem, hogy megcsináltatom, de csak most szántam rá magam. A megoldást a 4 fogra tett direkt héj jelentette. Köszönöm a szép eredményt! (Katalin)

Amalgám tömésemet cserélték szép esztétikai tömésre. (Nicolas)

Sajnos egy csúnya baleset következtében a metsző fogaim sérültek. A megoldást a Dent Art Klinik nyújtotta élpótlással és direkt kompozit héjjal. (Margit)

Mindig irigyeltem a sztárok fehér fogsorát! Korábban azt hittem, hogy a fogfehérítés káros, de a Dent Art Klinilkán elmondták, hogy semmilyen káros hatása nincs a fogakra. Döntöttem és nekem is több árnyalattal fehérebb fogaim lettek másfél óra alatt! (Barbara)

Annyi baj volt a fogaimmal! A felső két metszőfog picit kifordulva állt, közöttük rés volt. De megtaláltam a Dent Art klinikát, ahol nem csak a két fog közötti rést tüntették el az esztétikai beavatkozással, hanem a fogkövet és a fogfehérítést is elvégezték. Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen egyszerű! (Hilda)

Az alsó front fogak közötti rés már hosszú idő óta bosszantott és kellemetlenséget is okozott. A rést direkt kompozit héjjal sikerült eltüntetni. Így végre a bosszúságom is megszűnt. (Jan)

Nagyon zavart a ferde vonalú metszőfogam. A szomszédom javasolta, hogy egy esztétikai beavatkozással egyenesbe lehet hozni. Dr. Kónya Ildikó kezei között a fogam végre szép egyenes vonalú! Köszönöm doktornő! (Ivett)

A felső négy front fogam elszíneződött és mint kiderült tömésre is szorult. A kezelés során kompozit héjat kapott, így megszűnt a problémám. Köszönöm a Dent Art Kliniknek a gyors és szakszerű munkát! (Elza)

Az alsó két fogam hiánya miatt túl nagy rés volt a fogaim között. Szerettem volna, ha a fogsorom szép, zárt lenne ismét. A Dent Art esztétikai fogászati kezeléseként ez végre megvalósult direkt kompozit héjjal. A fogaim olyan szépen sorakoznak, mintha művészek tervezték volna! Köszönöm Dr. Kónya Ildikó! (Marie)

A jobb felső metszőfogam elszíneződött és sérült volt. A kezelés során a felső két metszőfogam kezelése direkt kompozit héjjal történt. Én már csak a Dent Art Klinikát választom, mert nagyon elégedett vagyok az eredménnyel! (Krisztina)

Nem egyforma, tengelykorrekcióra szoruló 6 front fog – A megoldást a direkt kompozit héj jelentette, melynek köszönhetően rendeződtek a fogak!

A fogaim sajnos nem szorosan illeszkedtek egymáshoz. Túl nagy volt a rés a felső metszőfogak között. A Dent Art Klinik esztétikai fogászati kezelésén Lumineers héjjal eltüntették a szünetet a fogaim közül! (Hans)

Nagyon távol álltak egymáshoz képest az alsó frontfogaim. Szégyelltem a mosolyomat. A Dent Art Klinik esztétikai kezelésén direkt kompozit héjjakkal lett a problémám orvosolva. (Hanga)

Két első nagymetsző fog torlódott, elszíneződött, lyukas – megoldás: négy fronton kontaktlencse vékonyságú héj