SMART GUIDE-Sablonnal vezérelt implantáció

Mit jelent a sablon vezérelt implantáció?
Precíz, biztonságos és stresszmentes fogimplantátum beültetést orvos és páciens számára egyaránt. Kimagasló minőségű, kiváló megoldás bármely foghiány típusra.

SMART GUIDE-Sablonnal vezérelt implantáció

 

Hogyan készül a SMART Guide sablon? – Professzionális sablongyártási technológia

Az implantációs sablon egy invazív beavatkozásokhoz használt, kényesen precíz, egyedi műtéti segédeszköz, ezért az egyedi gyártás is szigorú követelményeknek kell, hogy megfeleljen.Minden SMART Guide implantációs sablon szigorú minőségellenőrzési rendszerrel biztosított gyártási folyamat eredményeként készül.

A sablonok rendelkeznek a szükséges orvostechnikai minősítésekkel és engedélyekkel. A SMART Guide gyártási technológiájában alkalmazott innovációk biztosítják a lehető legmagasabb minőséget, a tökéletes illeszkedést és a precíz implantációs beavatkozást minden körülmények között.

 

Hiányzó fog pótlása SMART Guide sablonnal

Milyen előnyökkel jár a sablonnal vezérelt fogimplantátum beültetés az Ön számára?

 1. Pontosabb implantátum-pozícionálás: A Smart Guide sablonok személyre szabottan készülnek minden páciens szájképletére, amely a fogimplantátumok helyes pozícionálásának irányítására szolgál. Lehetővé teszi számunkra, fogorvosok számára, hogy a lehető legpontosabban helyezzük be az implantátumot a megfelelő helyre, ami nagyban javíthatja a beavatkozás sikerességét.
 2. Csökkentett invazivitás: A Smart Guide sablonok használatával lecsökken a beavatkozás invazivitása, segítségükkel minimálisra csökken annak szükségessége, hogy a kezelés során egészséges szövetek érintsük vagy eltávolítsuk azokat. Ennek számos pozitív hatása van a páciensre nézve: csekély fájdalom a fogimplantátum területén, gyors gyógyulási idő, kisebb esély szövődmények és műtét utáni duzzanat kialakulására
 3. Időmegtakarítás: A Smart Guide sablonnal történő fogimplanátum beültetés kevesebb időt vesz igénybe, mint a hagyományos beültetési módszer. A tervezési és pozícionálási folyamat is leegyszerűsödik, tehát az egész eljárással időt spórolunk
 4. Szebb esztétikai eredmények: A fogimplantátumok pontos pozícionálása az esztétikai eredmények javulásához is nagyban hozzájárul. A fogimplantátumokra kerülő pótlás így harmonikusan illeszkedik a meglévő fogakhoz és a fogínyhez egyaránt, ami esztétikailag is kifogástalan mosolyt eredményez.

Az alábbi animációs videóban megtekintheti mennyire egyszerűen zajlik a sablon vezérelt implantátum beültetés: https://www.youtube.com/watch?v=R0cKeS1rGgQ

 

Hiányzó fog pótlása sablon vezérelt implantátum beültetés után azonnal?

Bizonyos esetekben lehetséges. Amennyiben a beültetett fogimplantátum megfelelő stabilitást mutat már a beavatkozást követően, úgy alkalmazható rajta azonnali terhelés.
Ez minden esetben egyéni tervezést igényel, a páciens egészségügyi állapotától és fogászati helyzetétől tesszük függővé.

Hagyományos terhelési protokoll alkalmazásakor a beavatkozás után általában várunk néhány hetet a hiányzó fog pótlásáig. Habár a gyógyulási idő szignifikánsan lecsökken, bizonyos szituációkban indokolt lehet kivárni a fogpótlás szájba helyezését.

Amennyiben ezzel a módszerrel szeretné Ön is minél előbb hiányzó fogát pótolni, forduljon hozzánk bizalommal, kérjen időpontot első konzultációra!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Jelentkezzen be konzultációra online, vagy kérjen időpontot telefonon!

  Mi történik az időpontfoglalás után?
  Űrlap kitöltése

  Kérjük adja meg adatait, illetve válassza ki, hogy milyen kezelésre szeretne időpontot foglalni. Megjegyzésben kérjük jelezze felénk, hogy e-mailben vagy telefonon kereshetjük Önt.

  Időpont egyeztetés

  Páciens koordinátoraink pár órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.

  Visszaigazolás

  Időpont egyeztetés után megerősítő üzenetet kap e-mail címére a megbeszélt időpontja részleteiről.