Kapcsolat, elérhetőség

A város felől megközelíthető

A Városházánál kanyarodjon fel a vasút felett átívelő Baross Gábor hídra. A híd túloldalától pedig csak erre figyeljen: jobbra-balra, jobbra-balra, és megérkezett az Eörsy Péter utcába. (Vigyázat! A hídon átérve ne kanyarodjon el azonnal, mert akkor a buszpályaudvarhoz érkezik.)

Az M1-es autópálya felől megközelíthető

A 121-es lehajtó alján forduljon balra Marcalváros irányába, majd a harmadik közlekedési lámpás kereszteződésben ismét balra. Itt addig haladjon, amíg balkéz felől elhagyja a víztornyot. Ezt követően a közlekedési lámpánál jobbra kanyarodjon rá a négysávos Szigethy Attila útra. Kb. 50 méter után balra kell befordulni egy kis utcába (Csokonai u.), majd még kétszer balra és már meg is érkezett hozzánk.

  • Cím: 9024 Győr, Eörsy Péter u. 19. 
  • Telefonszám: +36 96 527-672

Online kapcsolatfelvétel

Online kapcsolatfelvételi felületünkön lehetősége nyílik arra, hogy az Ön által fontosnak tartott információk megosztásával előzetes tájékoztatáshoz
jussanak munkatársaink. Így időt, energiát takaríthatnak meg a közös munka indulásakor.

Kérjük, személyes adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében.
Kérjük, hogy e-mail címét mindenképpen töltse ki, hogy munkatársunk felkereshesse Önt ajánlatunkkal!
Kérjük, hogy a kiválasztott szolgáltatással kapcsolatos további információkat a megjegyzés mezőbe írva jelezze felénk. Ezzel segíthet abban, hogy Önt már felkészülten keressük meg ajánlatunkkal. Általános adatokAz Ön neveE-mail cím* Telefonszám* Szolgáltatás, amivel kapcsolatban szeretne tájékoztatást kérniSzolgáltatás

Megjegyzés, további információkŰrlap küldése

Az esztétikai tökéletesség

Sokszor van olyan eset, amikor egy sérülés vagy a fogak alaki hibái miatt a mosolyvonalban komoly esztétikai problémákkal szembesülhet a páciens. A letört, sérült és hiányos fog sokak számára egyenlő azzal, hogy takargatják fogsorukat, rejtegetik a mosolyukat.

Az ilyen jellegű panaszok kezelésében az esztétikai fogászat ma már élen jár. A Dent Art Klinik pedig a legújabb és legmodernebb technológia segítségével vissza tudja adni a természetes mosolyt úgy, hogy Önnek csak azzal kell törődnie a későbbiekben, hogy minél több emberre mosolyogjon. Nekünk a legfontosabb, hogy Ön ismét felszabadultan teljes (és tökéletes) életet éljen.

conetnt-bottom-picsbubbles