Kapcsolat, elérhetőség

A város felől megközelíthető

A Városházánál kanyarodjon fel a vasút felett átívelő Baross Gábor hídra. A híd túloldalától pedig csak erre figyeljen: jobbra-balra, jobbra-balra, és megérkezett az Eörsy Péter utcába. (Vigyázat! A hídon átérve ne kanyarodjon el azonnal, mert akkor a buszpályaudvarhoz érkezik.)

Az M1-es autópálya felől megközelíthető

A 121-es lehajtó alján forduljon balra Marcalváros irányába, majd a harmadik közlekedési lámpás kereszteződésben ismét balra. Itt addig haladjon, amíg balkéz felől elhagyja a víztornyot. Ezt követően a közlekedési lámpánál jobbra kanyarodjon rá a négysávos Szigethy Attila útra. Kb. 50 méter után balra kell befordulni egy kis utcába (Csokonai u.), majd még kétszer balra és már meg is érkezett hozzánk.

  • Cím: 9024 Győr, Eörsy Péter u. 19. 
  • Telefonszám: +36 96 527-672

Online kapcsolatfelvétel

Online kapcsolatfelvételi felületünkön lehetősége nyílik arra, hogy az Ön által fontosnak tartott információk megosztásával előzetes tájékoztatáshoz
jussanak munkatársaink. Így időt, energiát takaríthatnak meg a közös munka indulásakor.

Kérjük, személyes adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében.
Kérjük, hogy e-mail címét mindenképpen töltse ki, hogy munkatársunk felkereshesse Önt ajánlatunkkal!
Kérjük, hogy a kiválasztott szolgáltatással kapcsolatos további információkat a megjegyzés mezőbe írva jelezze felénk. Ezzel segíthet abban, hogy Önt már felkészülten keressük meg ajánlatunkkal. Általános adatokAz Ön neveE-mail cím* Telefonszám* Szolgáltatás, amivel kapcsolatban szeretne tájékoztatást kérniSzolgáltatás

Megjegyzés, további információkŰrlap küldése

Az implantológia mesterei

Az életminőség romlásának egyik nagyon fontos tényezője egy vagy több fogunk elvesztése. Ön azzal a szándékkal fordul hozzánk, hogy az implantológiai szaktudásunkkal újra teljes életet adjunk Önnek, visszaadva a rágás örömét. Számunkra nagyon fontos, hogy amikor Ön eljön hozzánk, érezze a különleges törődést és azt a szándékot, hogy segíteni szeretnénk. Célunk, hogy Ön ne csak egy fogászati kezelésben részesüljön, hanem gazdagodjon a stresszementes, nyugodt légkörben zajló kezelés élményével is.

A fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően. Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles