• 9024 Győr, Eörsy Péter u. 19.
  • Hétfő-Csütörtök 08:00-19:00 Péntek 08:00-14:00
  • Blog
  • by admin
  • 2019.09.05.
  • 341
  • 0

A Dent Art Klinik esztétikai fogászatán készített ultravékony porcelánhéj megoldást kínál, ha gyökérkezelés miatt elszürkültek a frontfogai, ha fogszabályozás nélkül szeretne egyenesebb fogsort vagy letört a fogából egy kisebb darab.

Klinikánkon napi rendszerességgel adunk boldog, gyönyörű mosolyt és ezzel önbizalmat pácienseinknek. Dr Kónya Ildikó szerint a legkevesebb zománcveszteséggel járó ultravékony kerámia héjakat elsősorban a frontfogaknál szokták használni. A technika segítégével a kisebb igazodási hibák, esztétikai problémák gyorsan és biztonságosan javíthatók.
Az ultravékony porcelánhéj teljesen fémmentes, tartós és napjainkban az egyik legesztétikusabb bevatakozást jelenti a hibátlan mosoly érdekében

A technológia előnye, hogy ebben az eljárásban nem kell a fog jelentős részét lecsiszolni és ezzel eltávolítani a foganyag jelentős részét. Az ultravékony porcelánhéj felrakásához csupán a fog elülső felszínén, a zománcréteggel kell dolgoznunk.

Milyen esetekben ajánljuk pácienseinknek az ultravékony porcelánhéjat?
– repedt, letört, sérült frontfogaknál
– elszíneződött, gyökérkezelt fogaknál, amikor már a belső fehérítés sem hoz kielégítő eredményt
– kisebb fogsoregyenletlenségek esetében, amikor a fogszabályzó használatát tudjuk vele helyettesíteni

Miyen idős kortól ajánlott?
Mi 18 éves kortól ajánljuk az ultravékony porcelánhéjat pácienseinknek.

Mennyi ideig tart az ultravékony porcelánhéjas esztétikai kezelés?
A porcelán héj felrakásához rendelőnkben általában két alkalommal szükséges megjelenni. Az első alkalommal a fog elülső oldalát a szükséges mértékben lecsoszolhuk, majd lenyomatot veszünk. A fogtechnikus ez alapján elkészíti a porcelán héjat. Az első kezelés során a lecsiszolt fogakra az ideiglenes héjakat teszünk. A második ülésben a már kész porcelán héjat ragasztjuk fel.
A két kezelés maximális ideje általában 1-1 óra.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *