Terméknagydíj: Mesteri csonthiány pótlás

Díjat kapott a győri Dent-Art-Technik Kft. és a Dent Art Klinik Kft. egy szájsebészetben használt, csonthiány pótló termékért.

"A fejlesztésünk a szájsebészetben alkalmazott csonthiány pótlására szolgál. Így a szükséges csontalappal nem rendelkező páciensek számára lehetővé válik az implantáció. A Dent-Art-Technik Kft. orvosi eszközök kategóriában az elmúlt hat évben pályázott az elismerésre. A szakértők javaslata, a zsűri előterjesztése alapján mindig megkaptuk a kitüntető címet" - hallottuk Vermes Emőkétől, a Dent-Art-Technik Kft. marketing munkatársától.

 

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az implantológia mesterei

Az életminőség romlásának egyik nagyon fontos tényezője egy vagy több fogunk elvesztése. Ön azzal a szándékkal fordul hozzánk, hogy az implantológiai szaktudásunkkal újra teljes életet adjunk Önnek, visszaadva a rágás örömét. Számunkra nagyon fontos, hogy amikor Ön eljön hozzánk, érezze a különleges törődést és azt a szándékot, hogy segíteni szeretnénk. Célunk, hogy Ön ne csak egy fogászati kezelésben részesüljön, hanem gazdagodjon a stresszementes, nyugodt légkörben zajló kezelés élményével is.

A fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően. Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles