Teljes porcelán korona

Teljes porcelán koronaPorcelán fogpótlás

A teljes porcelán korona olyan fogpótlás, mely teljesen fémmentes. Ez a fogpótlás a legmagasabb esztétikai elvárásoknak is megfelel, nagyon hasonló az eredeti foghoz, valamint fémallergiában szenvedő páciensek esetében is alkalmazható.
A teljes porcelán fogpótlás egyetlen hátránya, hogy hajlítószilárdsága nem elegendő híd készítéséhez, ezért teljes porcelánból kizárólag szóló korona készíthető, a felső metszőfogakra.
A fogak lecsiszolása, előkészítése után a fogorvos lenyomatot vesz, azt küldi a fogtechnikai laboratóriumba, ahol préseléses technológiával készítik el a koronát.
Az ezt követő próba során a fogorvos és a fogtechnikus a páciens bevonásával dolgoznak azon, hogy a fogpótlás funkciójában és esztétikumában is minden igényt kielégítsen, és a páciens számára megfelelően tisztítható legyen.
A kész fogművet ragasztócementtel rögzíti a kezelőorvos.

 porcelan-korona-minta  porcelan-fogkorona  kesz-korona
 Mintavétel
után
 Megmintázott leendő
telekerámia korona
 A kidolgozott, szájhoz festett
kész telekerámia korona

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az implantológia mesterei

Az életminőség romlásának egyik nagyon fontos tényezője egy vagy több fogunk elvesztése. Ön azzal a szándékkal fordul hozzánk, hogy az implantológiai szaktudásunkkal újra teljes életet adjunk Önnek, visszaadva a rágás örömét. Számunkra nagyon fontos, hogy amikor Ön eljön hozzánk, érezze a különleges törődést és azt a szándékot, hogy segíteni szeretnénk. Célunk, hogy Ön ne csak egy fogászati kezelésben részesüljön, hanem gazdagodjon a stresszementes, nyugodt légkörben zajló kezelés élményével is.

A fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően. Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles