Teljes porcelán korona

Teljes porcelán koronaPorcelán fogpótlás

A teljes porcelán korona olyan fogpótlás, mely teljesen fémmentes. Ez a fogpótlás a legmagasabb esztétikai elvárásoknak is megfelel, nagyon hasonló az eredeti foghoz, valamint fémallergiában szenvedő páciensek esetében is alkalmazható.
A teljes porcelán fogpótlás egyetlen hátránya, hogy hajlítószilárdsága nem elegendő híd készítéséhez, ezért teljes porcelánból kizárólag szóló korona készíthető, a felső metszőfogakra.
A fogak lecsiszolása, előkészítése után a fogorvos lenyomatot vesz, azt küldi a fogtechnikai laboratóriumba, ahol préseléses technológiával készítik el a koronát.
Az ezt követő próba során a fogorvos és a fogtechnikus a páciens bevonásával dolgoznak azon, hogy a fogpótlás funkciójában és esztétikumában is minden igényt kielégítsen, és a páciens számára megfelelően tisztítható legyen.
A kész fogművet ragasztócementtel rögzíti a kezelőorvos.

 porcelan-korona-minta  porcelan-fogkorona  kesz-korona
 Mintavétel
után
 Megmintázott leendő
telekerámia korona
 A kidolgozott, szájhoz festett
kész telekerámia korona

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az esztétikai tökéletesség

Sokszor van olyan eset, amikor egy sérülés vagy a fogak alaki hibái miatt a mosolyvonalban komoly esztétikai problémákkal szembesülhet a páciens. A letört, sérült és hiányos fog sokak számára egyenlő azzal, hogy takargatják fogsorukat, rejtegetik a mosolyukat.

Az ilyen jellegű panaszok kezelésében az esztétikai fogászat ma már élen jár. A Dent Art Klinik pedig a legújabb és legmodernebb technológia segítségével vissza tudja adni a természetes mosolyt úgy, hogy Önnek csak azzal kell törődnie a későbbiekben, hogy minél több emberre mosolyogjon. Nekünk a legfontosabb, hogy Ön ismét felszabadultan teljes (és tökéletes) életet éljen.

conetnt-bottom-picsbubbles