Teljes porcelán korona

Teljes porcelán koronaPorcelán fogpótlás

A teljes porcelán korona olyan fogpótlás, mely teljesen fémmentes. Ez a fogpótlás a legmagasabb esztétikai elvárásoknak is megfelel, nagyon hasonló az eredeti foghoz, valamint fémallergiában szenvedő páciensek esetében is alkalmazható.
A teljes porcelán fogpótlás egyetlen hátránya, hogy hajlítószilárdsága nem elegendő híd készítéséhez, ezért teljes porcelánból kizárólag szóló korona készíthető, a felső metszőfogakra.
A fogak lecsiszolása, előkészítése után a fogorvos lenyomatot vesz, azt küldi a fogtechnikai laboratóriumba, ahol préseléses technológiával készítik el a koronát.
Az ezt követő próba során a fogorvos és a fogtechnikus a páciens bevonásával dolgoznak azon, hogy a fogpótlás funkciójában és esztétikumában is minden igényt kielégítsen, és a páciens számára megfelelően tisztítható legyen.
A kész fogművet ragasztócementtel rögzíti a kezelőorvos.

 porcelan-korona-minta  porcelan-fogkorona  kesz-korona
 Mintavétel
után
 Megmintázott leendő
telekerámia korona
 A kidolgozott, szájhoz festett
kész telekerámia korona

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

A mosoly művészei

Ön a szép és természetes mosolyért fordul hozzánk, mi ezt felkészült orvosokkal, gyakorlott asszisztensekkel, magas szakmai színvonalon, kellemes körülmények között biztosítjuk Önnek. Akár fogászati, szájsebészeti vagy esztétikai kezelésről van szó: az Ön egészsége, elégedettsége a legfontosabb számunkra. A Dent Art Kliniket
Dr. Csák Csaba és Dr. Kónya Ildikó alapította 1994-ben. Azóta több ezer magyar és külföldi páciens kezelése valósult meg az egyre bővülő rendelőben.

Fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően.
Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles