Panorámaröntgen

PanorámaröntgenA helyes és pontos diagnózishoz, a kezelési terv elkészítéséhez megbízható információk kellenek. A panoráma röntgen információtartalma jóval nagyobb a kis fogászati röntgen képekhez képest, ezért nagyon hasznos megnézni. Az első találkozáskor szükség van panoráma röntgenfelvétel készítésére, mert így átfogó képet kapunk a páciens teljes fogazatáról, állcsontjairól, a fogágyról és az arc- és orrüregek állapotáról. Segít a pontos kezelési terv felállításában, a kezelés utáni kontrollban és a góckutatásban. Rendelőnkben a legmodernebb készülék és felkészült személyzet várja Önt! A panoráma felvétel percek alatt, digitális technikával készül, és szebb, részletgazdagabb, pontosabb képet ad a régebbi analóg, filmelőhívásos technológiával készült társainál. Rendkívül fontos előnye, hogy a sugárterhelés az átlagos röntgenképekhez viszonyítva a töredékére csökkent!


A felvételeknek digitális formában való tárolása nagyban megkönnyíti a fog és szájbetegségek követését.

PanorámaröntgenFontos szempont továbbá, hogy ez által elkerülhető a filmelőhívásos technológiával járó veszélyeshulladék-képződés, környezetszennyezés. A digitális technológiával elkészült felvételeket a kezelőorvos azonnal látja, illetve a páciens CD-n és e-mailben is kérheti.

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az esztétikai tökéletesség

Sokszor van olyan eset, amikor egy sérülés vagy a fogak alaki hibái miatt a mosolyvonalban komoly esztétikai problémákkal szembesülhet a páciens. A letört, sérült és hiányos fog sokak számára egyenlő azzal, hogy takargatják fogsorukat, rejtegetik a mosolyukat.

Az ilyen jellegű panaszok kezelésében az esztétikai fogászat ma már élen jár. A Dent Art Klinik pedig a legújabb és legmodernebb technológia segítségével vissza tudja adni a természetes mosolyt úgy, hogy Önnek csak azzal kell törődnie a későbbiekben, hogy minél több emberre mosolyogjon. Nekünk a legfontosabb, hogy Ön ismét felszabadultan teljes (és tökéletes) életet éljen.

conetnt-bottom-picsbubbles