Panorámaröntgen

PanorámaröntgenA helyes és pontos diagnózishoz, a kezelési terv elkészítéséhez megbízható információk kellenek. A panoráma röntgen információtartalma jóval nagyobb a kis fogászati röntgen képekhez képest, ezért nagyon hasznos megnézni. Az első találkozáskor szükség van panoráma röntgenfelvétel készítésére, mert így átfogó képet kapunk a páciens teljes fogazatáról, állcsontjairól, a fogágyról és az arc- és orrüregek állapotáról. Segít a pontos kezelési terv felállításában, a kezelés utáni kontrollban és a góckutatásban. Rendelőnkben a legmodernebb készülék és felkészült személyzet várja Önt! A panoráma felvétel percek alatt, digitális technikával készül, és szebb, részletgazdagabb, pontosabb képet ad a régebbi analóg, filmelőhívásos technológiával készült társainál. Rendkívül fontos előnye, hogy a sugárterhelés az átlagos röntgenképekhez viszonyítva a töredékére csökkent!


A felvételeknek digitális formában való tárolása nagyban megkönnyíti a fog és szájbetegségek követését.

PanorámaröntgenFontos szempont továbbá, hogy ez által elkerülhető a filmelőhívásos technológiával járó veszélyeshulladék-képződés, környezetszennyezés. A digitális technológiával elkészült felvételeket a kezelőorvos azonnal látja, illetve a páciens CD-n és e-mailben is kérheti.

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

A mosoly művészei

Ön a szép és természetes mosolyért fordul hozzánk, mi ezt felkészült orvosokkal, gyakorlott asszisztensekkel, magas szakmai színvonalon, kellemes körülmények között biztosítjuk Önnek. Akár fogászati, szájsebészeti vagy esztétikai kezelésről van szó: az Ön egészsége, elégedettsége a legfontosabb számunkra. A Dent Art Kliniket
Dr. Csák Csaba és Dr. Kónya Ildikó alapította 1994-ben. Azóta több ezer magyar és külföldi páciens kezelése valósult meg az egyre bővülő rendelőben.

Fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően.
Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles