Panorámaröntgen

PanorámaröntgenA helyes és pontos diagnózishoz, a kezelési terv elkészítéséhez megbízható információk kellenek. A panoráma röntgen információtartalma jóval nagyobb a kis fogászati röntgen képekhez képest, ezért nagyon hasznos megnézni. Az első találkozáskor szükség van panoráma röntgenfelvétel készítésére, mert így átfogó képet kapunk a páciens teljes fogazatáról, állcsontjairól, a fogágyról és az arc- és orrüregek állapotáról. Segít a pontos kezelési terv felállításában, a kezelés utáni kontrollban és a góckutatásban. Rendelőnkben a legmodernebb készülék és felkészült személyzet várja Önt! A panoráma felvétel percek alatt, digitális technikával készül, és szebb, részletgazdagabb, pontosabb képet ad a régebbi analóg, filmelőhívásos technológiával készült társainál. Rendkívül fontos előnye, hogy a sugárterhelés az átlagos röntgenképekhez viszonyítva a töredékére csökkent!


A felvételeknek digitális formában való tárolása nagyban megkönnyíti a fog és szájbetegségek követését.

PanorámaröntgenFontos szempont továbbá, hogy ez által elkerülhető a filmelőhívásos technológiával járó veszélyeshulladék-képződés, környezetszennyezés. A digitális technológiával elkészült felvételeket a kezelőorvos azonnal látja, illetve a páciens CD-n és e-mailben is kérheti.

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az implantológia mesterei

Az életminőség romlásának egyik nagyon fontos tényezője egy vagy több fogunk elvesztése. Ön azzal a szándékkal fordul hozzánk, hogy az implantológiai szaktudásunkkal újra teljes életet adjunk Önnek, visszaadva a rágás örömét. Számunkra nagyon fontos, hogy amikor Ön eljön hozzánk, érezze a különleges törődést és azt a szándékot, hogy segíteni szeretnénk. Célunk, hogy Ön ne csak egy fogászati kezelésben részesüljön, hanem gazdagodjon a stresszementes, nyugodt légkörben zajló kezelés élményével is.

A fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően. Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles