Biztonságos, fájdalommentes fogászat és implantológia Győr szívében.

A legmodernebb eszközparkkal, saját fogtechnikai laboratóriummal, magasan képzett fogorvosokkal gyógyítjuk pácienseinket már
több mint 30 éve

Kérjen időpontot konzultációra online, vagy telefonon!
Dent Art Klinik csapata

Üdvözöljük a győri Dent Art Klinik weboldalán!

Dr. Csák Csaba vagyok. Feleségemmel, Dr. Kónya Ildikóval 1994-ben alapítottuk a Dent Art Klinik győri fogászatot és implantológiát. Azóta több mint 30 munkatárssal és 10 fogászati székkel, Nyugat-Magyarország egyik vezető rendelőjeként több ezer magyar és külföldi páciens kezelése valósult meg nálunk, sikeresen. Hiszünk abban, hogy egy egészséges, magabiztos mosoly visszaszerzése gyökeresen változtathatja meg egy ember életminőségét.

Fő szakterületünk az implantációs fogpótlások készítése, az erre épülő megoldásokat rendelőnk Győrben az elsők között ajánlotta, és azóta is arra törekszünk, hogy folyamatos képzéssel, valamint technikai innovációval a legjobb minőségű munkát végezzük, a legnagyobb biztonsággal. Az elmúlt 25 évben több mint 25000 db implantátum beültetésével rengeteg tapasztalatra tettünk szert, így egy-egy foghiánytól a teljes fogsor pótlásáig terjedően segíthetünk Önnek, hogy teljesebb, egészségesebb életet élhessen. Keressen minket bizalommal.

Köszönjük a közel 150 értékelést, amit Facebook oldalunkon és Google felületünkön hagytak rólunk. Párat beemeltünk ide, hogy megmutassuk, mit gondolnak rólunk azok, akik már jártak fogászati rendelőnkben.

98
vélemény
4,7
  • Egész életemben imádtam fogorvoshoz járni, de ezt az élmény Dr. Kónya Ildikó és a Klinika csapata most egészen új szintre emelte, hiszen itt profi, kedves és segítőkész mindenki. Mérhetetlenül elégedett és hálás vagyok!

    Imre Annamária
  • Ma jártam bölcsességfog eltávolításon Dr. Dúcz Andrásnál, mire felkészültem, hogy elkezdi már készen is voltam

    El sem hittem! Profi munka, profi csapat, kedves emberek igényes környezetben

    Csak ajánlani tudom!

    Szónok-Molnár Petra
  • Ma éber szedációs fogászati „műtéten ” vettem részt. Végtelenül hálás vagyok mindenkinek! Nem tudom elégszer megköszönni!Itt mindenki nagyon kedves, segítőkész! Mindenkinek ajánlani fogom! Hálásan köszönöm Önöknek!

    Sárközi Vanda
  • Magasfokú szakértelem és emberi odafigyelés, kellemes környezet. Ahogy tapasztaltam, dr. Wolf Mária, Szoboszlay Beáta,  dr. Dúcz András alapos, kevés fájdalommal járó munkája garancia az egészséges fogakra, és a kiváló mosolyra. Köszönöm nekik!

    Kaló Attila
  • Sziasztok! Múlt héten felkerestem a Dent Art Klinik-et mert kibírhatatlan fogfájásom volt már napok óta. Másnapra kaptam is időpontot. Délelőtt megvizsgált a doktor úr és elvégezték a röntgent, estére pedig a szájsebész műtéttel eltávolította a törött és fájós fogamat. A személyzet nagyon kedves és pontos. A doktorok megbízhatóak és tapasztaltak 😊 Legjobb döntés volt őket választani!

    P. Andrea
  • Azon “szerencsés” emberek közé tartozok,akik rettegnek a fogorvosoktól, ez az érzés csak tovább fokozódott bennem, miután kiderült, hogy mind a négy bölcsességfogam kikell húzni. Nagyon féltem a műtéttől, azonban már túl vagyok két bölcsességfogam eltávolításán és nagyon pozitívan csalódtam. Még hátra van két bölcsességfogam, de a félelemnek már nyoma sincs, mert tudom, hogy a legjobb kezekben vagyok. Köszönöm szépen Dr. Dúcz Andrásnak és a csapatának a profi munkát!

    Borbély Bettina

Fogászat és Szájsebészet, akár altatással
Ismerje meg fogászati kezeléseinket

Prémium fogászat Győrben

Az ön magabiztos mosolya és biztonságos kezelése a mi küldetésünk.

Ezért válasszon minket:

  • A legjobb minőségben és leghamarabb készítjük el fogpótlását. A házon belüli fogászati laborunk kifogástalan esztétikájú pótlásokkal, és folyamatos innovációval segíti munkánkat.
  • A legmodernebb eszközökkel és prémium alapanyagokkal dolgozunk, folyamatosan lépést tartva a fejlődéssel. Orvosaink saját CT-vel, 3D nyomtatással, fogászati röntgennel, intraoral scanneres lenyomatvétellel, illetve fogászati mikroszkóppal dolgoznak.
  • A tapasztalat biztonság. Rendelőnk vezető főorvosa, Dr. Csák Csaba 30 év tapasztalattal, illetve több mint 25 ezer sikeresen beültetett implantátummal az egyik legelismertebb szaktekintélynek számít Nyugat-Magyarországon.
  • Munkánkra Orvosi garanciát vállalunk, ezért bizalommal fordulhat hozzánk a kezelést követő bármilyen kérdésével, észrevételével.
  • Az Ön kényelme fontos számunkra. Rendelőnk közvetlen szomszédságában, saját hotelszobáinkban pihenhet kezelés előtt, vagy után, ha messzebbről érkezik. Altatással járó műtétek esetén külön pihenőszobák állnak rendelkezésére.

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Jelentkezzen be konzultációra online, vagy kérjen időpontot telefonon!

    Mi történik az időpontfoglalás után?
    Űrlap kitöltése

    Kérjük adja meg adatait, illetve válassza ki, hogy milyen kezelésre szeretne időpontot foglalni. Megjegyzésben kérjük jelezze felénk, hogy e-mailben vagy telefonon kereshetjük Önt.

    Időpont egyeztetés

    Páciens koordinátoraink pár órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.

    Visszaigazolás

    Időpont egyeztetés után megerősítő üzenetet kap e-mail címére a megbeszélt időpontja részleteiről.