• Nyitvatartás

  Értesítjük kedves pácienseinket,
  hogy a DENT ART KLINIK
  december 21-től január 6-ig
  zárva tart.
  Nyitás január 7-én 8 órakor.

 • Implantátum-beültetés

  A fogak elvesztésének számos oka lehet, pótlásukról azonban gondoskodni kell. A rágóképesség visszaállítása sokféle, foghiány okozta betegségtől megóv. Az arc harmóniája, a szép mosoly növeli komfortérzetünket és önbizalmunkat.

  Az implantáció célja a páciens számára használható és esztétikus fogpótlás elkészítése.

  Dr. Csák Csaba sebész, szájsebész, implantológus vezetésével két évtized alatt több ezer implantátum beültetését végeztük el, ezzel teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseinket.

  Bővebben a fogimplantátumokról

 • Direkt héj és indirekt héj

  Egy elbűvölő mosoly megnyitja az ajtókat, leküzdi az akadályokat, megnyitja az utat egy boldog, teljes élet felé. A mosoly olyan, mint a fény, beragyogja környezetét és mindenkit magával ragad. A mosolyával elégedett ember magabiztosan kommunikál környezetével, belső nyugalmat, harmóniát sugároz. Tudnunk kell, hogy a hibák olykor könnyedén korrigálhatók, és a legegyszerűbb fogápoló megoldásoktól kezdve a fogfehérítésen át számos megoldással javíthatunk fogaink esztétikáján.
  Készítésük, felhelyezésük szempontjából kétféle héjtechnológia létezik:

  • direkt héjak
  • indirekt héjak

  Bővebben az esztétikai foghéjakról

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Pályazat-2018

• a kedvezményezett neve - Dent Art Klinik Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
• a projekt címe - Dent Art Klinik új szolgáltatás innovációja
• a szerződött támogatás összege - 15.000.000.-Ft
• a támogatás mértéke  - 47,79%
• a projekt tartalmának bemutatása – Négy kezelőben és az új műtőben új kezelőegységek üzembe helyezése.
• a projekt tervezett befejezési dátuma  – 2018-08-22
• projekt azonosító száma – GINOP-2.1.8-17-2017-00296

 

Dr. Kónya Ildikó

Dr. Kónya Ildikó

rendelővezető főorvos, fogszakorvos

Azt mondják, hogy az orvosok valamilyen indíttatás alapján választják a szakmájukat. Engem a gimnázium utolsó évében végzett bölcsességfog kezelés során fogott meg a kezelés pozitív hangulata és az orvosi szakma.

Én az esztétikai fogászat felé specializálódtam, mert úgy vélem, hogy egyre nagyobb figyelem fordul az emberek megjelenésére és a fogak állapotára. Számomra a fogászat művészet is egyben, mert senkit sem lehet arra kárhoztatni, hogy csúnya, törött vagy esetleg szabálytalan fogakkal éljen.

Az esztétikus fogászat egy viszonylag új terület, de a fejlődése nagyon gyors, melyhez támogatást nyújtanak a modern fogászati anyagok és technológiák.

Dr. Csák Csaba

Dr. Csák Csaba

sebész - szájsebész, szakorvos, implantológus

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a fogászati pályám előtt hasi sebészként is nagy tapasztalatra tehettem szert. A fogászat mellett sebészi szemmel tekinthetek az előttem álló kihívásokra. Több mint 10 éves kórházi munka után az implantológia területére specializálódtam.

Magánklinikánkon feleségemmel, dr. Kónya Ildikóval 20 éve professzionális színvonalon, teljes körű ellátásban részesítjük pácienseinket. Napjainkban a fogászati implantátumok a pácienseinknek minőségibb életet jelentenek. A betegeknél látványos eredményt érhetünk el a legmodernebb technológiákkal.

Bízom benne, hogy a műalkotásunk, azaz az Ön mosolya tökéletes és szép lesz.

Az implantológia mesterei

Az életminőség romlásának egyik nagyon fontos tényezője egy vagy több fogunk elvesztése. Ön azzal a szándékkal fordul hozzánk, hogy az implantológiai szaktudásunkkal újra teljes életet adjunk Önnek, visszaadva a rágás örömét. Számunkra nagyon fontos, hogy amikor Ön eljön hozzánk, érezze a különleges törődést és azt a szándékot, hogy segíteni szeretnénk. Célunk, hogy Ön ne csak egy fogászati kezelésben részesüljön, hanem gazdagodjon a stresszementes, nyugodt légkörben zajló kezelés élményével is.

A fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően. Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

m dentart klinik