Terméknagydíj: Mesteri csonthiány pótlás

Díjat kapott a győri Dent-Art-Technik Kft. és a Dent Art Klinik Kft. egy szájsebészetben használt, csonthiány pótló termékért.

"A fejlesztésünk a szájsebészetben alkalmazott csonthiány pótlására szolgál. Így a szükséges csontalappal nem rendelkező páciensek számára lehetővé válik az implantáció. A Dent-Art-Technik Kft. orvosi eszközök kategóriában az elmúlt hat évben pályázott az elismerésre. A szakértők javaslata, a zsűri előterjesztése alapján mindig megkaptuk a kitüntető címet" - hallottuk Vermes Emőkétől, a Dent-Art-Technik Kft. marketing munkatársától.

 

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az esztétikai tökéletesség

Sokszor van olyan eset, amikor egy sérülés vagy a fogak alaki hibái miatt a mosolyvonalban komoly esztétikai problémákkal szembesülhet a páciens. A letört, sérült és hiányos fog sokak számára egyenlő azzal, hogy takargatják fogsorukat, rejtegetik a mosolyukat.

Az ilyen jellegű panaszok kezelésében az esztétikai fogászat ma már élen jár. A Dent Art Klinik pedig a legújabb és legmodernebb technológia segítségével vissza tudja adni a természetes mosolyt úgy, hogy Önnek csak azzal kell törődnie a későbbiekben, hogy minél több emberre mosolyogjon. Nekünk a legfontosabb, hogy Ön ismét felszabadultan teljes (és tökéletes) életet éljen.

conetnt-bottom-picsbubbles