Fogimplantáció – Rizikó vagy megoldás?

A fogpótlás alternatívái sokakat állítanak dilemma elé; a ma már elég széleskörben rendelkezésre álló lehetőségek közül melyiket érdemes választani.

 Az implantátum vonzó lehetőség, sok előnnyel, de lehetnek akadályai is. Mégis mit kell pontosan tudni erről a hosszú távú megoldást nyújtó, ám költséges beavatkozásról? A fogászati klinikák honlapjain egymást érik a sikertörténetek; fotók, melyeken a leromlott, elhanyagolt fogsorból csodás, szabályos és hófehér fogsort varázsolnak új, beültetett fogakkal. „Az implantáció olyan esetekben ellenjavallt, amikor a műtét ronthat a beteg egészségi állapotán, vagy a beteg egészségi állapota befolyásolja hátrányosan az implantáció sikerességét." – mondja Dr. Csák Csaba, a győri Dent Art Klinik implantológusa. A szakember az ellenjavallatokat két csoportra bontja; általános esetekre és olyanokra, amikor speciálisan az adott páciens helyzete indokolja azt.

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az esztétikai tökéletesség

Sokszor van olyan eset, amikor egy sérülés vagy a fogak alaki hibái miatt a mosolyvonalban komoly esztétikai problémákkal szembesülhet a páciens. A letört, sérült és hiányos fog sokak számára egyenlő azzal, hogy takargatják fogsorukat, rejtegetik a mosolyukat.

Az ilyen jellegű panaszok kezelésében az esztétikai fogászat ma már élen jár. A Dent Art Klinik pedig a legújabb és legmodernebb technológia segítségével vissza tudja adni a természetes mosolyt úgy, hogy Önnek csak azzal kell törődnie a későbbiekben, hogy minél több emberre mosolyogjon. Nekünk a legfontosabb, hogy Ön ismét felszabadultan teljes (és tökéletes) életet éljen.

conetnt-bottom-picsbubbles