Blog

Fogászati ki kicsoda

Amikor azt mondja, megyek a fogorvoshoz egyáltalán nem biztos, hogy valóban hozzá megy.

Bővebben: Fogászati ki kicsoda

Fogászati kezelések fájdalommentesen, altatásban

Napjainkban már egyre több esetben merül fel az igény, hogy a fogászati kezelés, ne csak eredményes legyen, de a lehető legkevesebb fájdalommal és kellemetlenséggel járjon.

Bővebben: Fogászati kezelések fájdalommentesen, altatásban

Egészségmagazin 2015 júniusi szám

dentartcik

Implantátumok

A fogaink elvesztését általában súlyos esztétikai hátrányként éljük meg, pedig hiányuk egészségügyi következményekkel is járhat.

Bővebben: Implantátumok

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az implantológia mesterei

Az életminőség romlásának egyik nagyon fontos tényezője egy vagy több fogunk elvesztése. Ön azzal a szándékkal fordul hozzánk, hogy az implantológiai szaktudásunkkal újra teljes életet adjunk Önnek, visszaadva a rágás örömét. Számunkra nagyon fontos, hogy amikor Ön eljön hozzánk, érezze a különleges törődést és azt a szándékot, hogy segíteni szeretnénk. Célunk, hogy Ön ne csak egy fogászati kezelésben részesüljön, hanem gazdagodjon a stresszementes, nyugodt légkörben zajló kezelés élményével is.

A fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően. Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles