Blog

A fogínyprobléma három oka

A fogínyprobléma három oka

Lepedék, plakk
A lepedék kialakulásáért felelős baktériumok a fogínyproblémák első számú kiváltói.

Bővebben: A fogínyprobléma három oka

Fogászati korona tisztán tartása

A fogászati korona tisztán tartása

Az implantátumra épített, ragasztott fémkerámia vagy cirkon korona esetében is különösen fontos, hogy ahogyan a normál fogak, úgy ezek is mindennapos ápolást igényelnek.

Bővebben: Fogászati korona tisztán tartása

Fogak elszíneződése

Fogak elszíneződése

A fogak elszíneződésének hátterében számos ok állhat, pl. az elfogyasztott ételek és italok, a megfelelő szájhigiénia hiánya vagy a gyógyszerszedés.

Bővebben: Fogak elszíneződése

Rendszeres fogászati vizsgálat

A rendszeres fogászati vizsgálat

A rendszeres fogászati vizsgálat hozzájárul a fogak és a fogíny egészségének megőrzéséhez. Éppen ezért hangsúlyozzuk, hogy mindenki menjen el legalább félévente fogászati vizsgálatra.

Bővebben: Rendszeres fogászati vizsgálat

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az esztétikai tökéletesség

Sokszor van olyan eset, amikor egy sérülés vagy a fogak alaki hibái miatt a mosolyvonalban komoly esztétikai problémákkal szembesülhet a páciens. A letört, sérült és hiányos fog sokak számára egyenlő azzal, hogy takargatják fogsorukat, rejtegetik a mosolyukat.

Az ilyen jellegű panaszok kezelésében az esztétikai fogászat ma már élen jár. A Dent Art Klinik pedig a legújabb és legmodernebb technológia segítségével vissza tudja adni a természetes mosolyt úgy, hogy Önnek csak azzal kell törődnie a későbbiekben, hogy minél több emberre mosolyogjon. Nekünk a legfontosabb, hogy Ön ismét felszabadultan teljes (és tökéletes) életet éljen.

conetnt-bottom-picsbubbles