Blog

Fogak elszíneződése

Fogak elszíneződése

A fogak elszíneződésének hátterében számos ok állhat, pl. az elfogyasztott ételek és italok, a megfelelő szájhigiénia hiánya vagy a gyógyszerszedés.

Bővebben: Fogak elszíneződése

Rendszeres fogászati vizsgálat

A rendszeres fogászati vizsgálat

A rendszeres fogászati vizsgálat hozzájárul a fogak és a fogíny egészségének megőrzéséhez. Éppen ezért hangsúlyozzuk, hogy mindenki menjen el legalább félévente fogászati vizsgálatra.

Bővebben: Rendszeres fogászati vizsgálat

Fogászati korona tisztán tartása

A fogászati korona tisztán tartása

Az implantátumra épített, ragasztott fémkerámia vagy cirkon korona esetében is különösen fontos, hogy ahogyan a normál fogak, úgy ezek is mindennapos ápolást igényelnek.

Bővebben: Fogászati korona tisztán tartása

Lepedék és fogkő

Lepedék és fogkő

A fogápolási higiénia feladata a lepedék és a fogkő elleni küzdelem. Sokan nincsenek tisztában a lepedék és a fogkő közötti különbséggel és a kettő kapcsolatával.

Bővebben: Lepedék és fogkő

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az implantológia mesterei

Az életminőség romlásának egyik nagyon fontos tényezője egy vagy több fogunk elvesztése. Ön azzal a szándékkal fordul hozzánk, hogy az implantológiai szaktudásunkkal újra teljes életet adjunk Önnek, visszaadva a rágás örömét. Számunkra nagyon fontos, hogy amikor Ön eljön hozzánk, érezze a különleges törődést és azt a szándékot, hogy segíteni szeretnénk. Célunk, hogy Ön ne csak egy fogászati kezelésben részesüljön, hanem gazdagodjon a stresszementes, nyugodt légkörben zajló kezelés élményével is.

A fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően. Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles