Blog

Meddig jó egy fogimplantátum?

A Dent Art Kliniknél beültetett implantátumok akár élethosszig is biztosíthatják Önnek a megfelelő rágás minőségét. Ehhez csak az Ön szájápolási szokásainak tökéletességére van szükség.

Bővebben: Meddig jó egy fogimplantátum?

Fájdalommentes fogászat a Dent Art Kliniknél

A Dent Art Kliniknél minden fogászati beavatkozást teljesen fájdalommentesen végzünk, köszönhetően a mai modern érzéstelenítési eljárásoknak.

Bővebben: Fájdalommentes fogászat a Dent Art Kliniknél

Fizessen utólag a gyönyörű mosolyért

Elérhető a fogimplantátum 0%-os THM-es hitelre is a A Dent Art Klinik győri fogászatán. Csináltassa meg fogait most, és fizessen utólag!

Bővebben: Fizessen utólag a gyönyörű mosolyért

Esztétikus direkt héjak


Dr. Kónya Ildikó, a Dent Art Klinik esztétikai fogászatának vezetőjének szakmai tapasztalata garancia, hogy az általa készített direkt héjak esztétikailag a legtökéletesebb eredményt biztosítják.

Bővebben: Esztétikus direkt héjak

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az implantológia mesterei

Az életminőség romlásának egyik nagyon fontos tényezője egy vagy több fogunk elvesztése. Ön azzal a szándékkal fordul hozzánk, hogy az implantológiai szaktudásunkkal újra teljes életet adjunk Önnek, visszaadva a rágás örömét. Számunkra nagyon fontos, hogy amikor Ön eljön hozzánk, érezze a különleges törődést és azt a szándékot, hogy segíteni szeretnénk. Célunk, hogy Ön ne csak egy fogászati kezelésben részesüljön, hanem gazdagodjon a stresszementes, nyugodt légkörben zajló kezelés élményével is.

A fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően. Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles