Blog

Ultravékony porcelánhéj gyors megoldást jelent

A Dent Art Klinik esztétikai fogászatán készített ultravékony porcelánhéj megoldást kínál, ha gyökérkezelés miatt elszürkültek a frontfogai, ha fogszabályozás nélkül szeretne egyenesebb fogsort vagy letört a fogából egy kisebb darab.

Bővebben: Ultravékony porcelánhéj gyors megoldást jelent

Mennyibe kerül egy implantátum a Dent Art Kliniknél?

Az implantátum árára vonatkozó kérdésekkel a Dent Art Klinik-nél is mindennap találkozunk telefonos és e-mail-s megkeresésekben. Minden páciensük számára a legkedvezőbb árat adjuk.

Bővebben: Mennyibe kerül egy implantátum a Dent Art Kliniknél?

All on 4 technika – Győr

Ha All on 4 technikával történő implantáción gondolkodik, akkor a győri Dent Art Klinik kezelésén egyetlen napig sem kell fogatlanul élnie.

Bővebben: All on 4 technika – Győr

Meddig jó egy fogimplantátum?

A Dent Art Kliniknél beültetett implantátumok akár élethosszig is biztosíthatják Önnek a megfelelő rágás minőségét. Ehhez csak az Ön szájápolási szokásainak tökéletességére van szükség.

Bővebben: Meddig jó egy fogimplantátum?

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az esztétikai tökéletesség

Sokszor van olyan eset, amikor egy sérülés vagy a fogak alaki hibái miatt a mosolyvonalban komoly esztétikai problémákkal szembesülhet a páciens. A letört, sérült és hiányos fog sokak számára egyenlő azzal, hogy takargatják fogsorukat, rejtegetik a mosolyukat.

Az ilyen jellegű panaszok kezelésében az esztétikai fogászat ma már élen jár. A Dent Art Klinik pedig a legújabb és legmodernebb technológia segítségével vissza tudja adni a természetes mosolyt úgy, hogy Önnek csak azzal kell törődnie a későbbiekben, hogy minél több emberre mosolyogjon. Nekünk a legfontosabb, hogy Ön ismét felszabadultan teljes (és tökéletes) életet éljen.

conetnt-bottom-picsbubbles