Fogászati altatás

 • altatas2Kezelések altatásban 

  A technika és az orvostudomány fejlődésének köszönhetően az altatásban végzett kezelés egyre gyakrabban használt eljárás a fogászatban, mivel számos előnnyel rendelkezik, sőt egyes esetekben szükségszerű. A Dent Art Klinik ezen a területen is a tőle megszokott, magas minőséget nyújtja, így Önnek nem marad kellemetlen élménye a beavatkozást követően! A szükséges fogászati kezelés nagyságától függően a páciens és az altató orvos egy konzultáció során döntik el, hogy az altatás melyik változata kerüljön alkalmazásra. Nagy szakértelemmel és gyakorlattal rendelkező szakorvosok végzik a beavatkozásokat, és felügyelik Önt az első pillanattól az utolsóig. Az altatásban végzett fogászati kezelés kényelmes, precíz és gyors munkát tesz lehetővé szájsebészünk számára, Ön pedig mentesülhet az ezen a területen végzett beavatkozások ébren való átélésétől.

  Az altatásban végzett fogászati beavatkozást az alábbi esetekben ajánljuk:

  • Kiterjedt szájsebészeti beavatkozások esetén, ha annak terjedelme, időtartama túlságosan sok helyi érzéstelenítőt igényelne
  • Rövid, de igen fájdalmas beavatkozásokkor

  Azokat a fogászati munkafázisokat, amelyekhez a páciens aktív közreműködése szükséges, nem ajánljuk altatásban. Ilyen például a harapás beállítása a fogpótlások, illetve tömések behelyezése után, valamint hidak beragasztása. Ellenjavallt lehet a beavatkozás terhesség idején, dekompenzált szívbetegség esetén.

 • Fogászati altatásFogászati altatás menete:

  Kérjük, hogy a fogászati altatás megbeszélt időpontja előtt egy órával érkezzen meg rendelőnkbe. Így lehetősége nyílik altató orvosunknak egy személyes beszélgetés keretében Önt megvizsgálni. Kérjük, hogy az előzetesen írásban átadott utasításokat szíveskedjen betartani: rendszeresen szedett gyógyszereit szíveskedjen beszedni, kivétel: vérhígítók. Előző kórházi kezelések leleteit, ha van(nak) kérjük hozza magával. Az altatás előtt hat órával nem lehet enni, nem lehet inni, dohányozni és alkoholt fogyasztani. A beavatkozásra csak teljesen egészségesen kerülhet sor. Bármilyen megfázás, hőemelkedés vagy influenza az altatás elhalasztását teszi szükségessé. Javasoljuk, hogy kényelmes ruhában érkezzen, az altatást követően a betegszobánkban kerül elhelyezésre, ahol kipihenheti magát.

  Fogászati altatásFogászati altatás veszélyei

  Mint minden más orvosi beavatkozás, az altatás is veszélyekkel, nem várt következményekkel járhat. Ilyen például az alkalmazott gyógyszerekkel szembeni túlérzékenység. Fogászatunkon az altatás lélegeztetőgéppel és figyelő monitorral is felszerelt, altatógéppel történik, lehetővé téve ezáltal a légzés, a keringés és a többi szerv működésének állandó megfigyelését és biztonságos fenntartását. Altató orvosunk nagy gyakorlattal és körültekintéssel végzi munkáját. A szövődmények elkerülése érdekében a szervezet reakcióit különböző monitorok segítségével folyamatosan ellenőrizzük, és ügyelünk az Ön biztonságára.

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az implantológia mesterei

Az életminőség romlásának egyik nagyon fontos tényezője egy vagy több fogunk elvesztése. Ön azzal a szándékkal fordul hozzánk, hogy az implantológiai szaktudásunkkal újra teljes életet adjunk Önnek, visszaadva a rágás örömét. Számunkra nagyon fontos, hogy amikor Ön eljön hozzánk, érezze a különleges törődést és azt a szándékot, hogy segíteni szeretnénk. Célunk, hogy Ön ne csak egy fogászati kezelésben részesüljön, hanem gazdagodjon a stresszementes, nyugodt légkörben zajló kezelés élményével is.

A fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően. Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles