Esztétikai referenciák

Egy fogászati kezelésről a legtöbbet az előtte-utána képek tudnak mondani. Itt látszik az, hogy milyen előzetes állapotból tudtunk új és gyönyörű fogakat varázsolni a pácienseink számára.

Sokan úgy jönnek el a rendelőnkbe, hogy már mosolyogni sem mernek, vagy a kezükkel takarják el a szájukat, mert annyira szégyellik a hiányzó, megsárgult vagy letörött fogaikat. Nekik külön élmény, ha az elvégzett kezelések után egy előtte-utána fotót tudunk mutatni. Most néhány referenciamunka bemutatásával megnézheti, hogy a Dent Art Klinik valóban művészi mosolyt tud adni!

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

esztetikai fogaszat 38 esztetikai fogaszat 37 A két első nagymetsző fog torlódott, bal kettes (második) kifelé fordult - megoldás: porcelán héj a négy front fogon. Így már tökéletes.
esztetikai fogaszat 36 esztetikai fogaszat 35 Borzasztóan zavart, hogy ez egyik fogam kifordulva állt a helyén. A Dent Art Klinikán megoldották, hogy a helyére kerüljön és szépen illeszkedjen egy sorba a többivel. (Vivien)
esztetikai fogaszat 33 esztetikai fogaszat 34 Két első nagymetsző középen elszíneződött, nem egyforma nagyságú - megoldás: direkt kompozit héj volt.
esztetikai fogaszat 32 esztetikai fogaszat 0 Egy korábban elvégzett élpótlás a jobb felső fogamon nagyon látszott. A Dent Art Klinik esztétikai fogászatán direkt héjas restaurációval oldották meg a problémámat. (Laura)
esztetikai fogaszat 30 esztetikai fogaszat 29 Az egyik metszőfogam felül nagyon sárga volt, és az egyik sarkán egy csúnya letörés is látszott. A Dent Art esztétikai fogászati kezelésén nem csak a törést tüntették el egy héj segítségével, hanem az elszíneződést is! Köszönöm doktornő! (Erzsébet)
esztetikai fogaszat 28 esztetikai fogaszat 27 A felső négy front fogam között csúnya nagy rést éktelenkedett. Már rég óta terveztem, hogy megcsináltatom, de csak most szántam rá magam. A megoldást a 4 fogra tett direkt héj jelentette. Köszönöm a szép eredményt! (Katalin)
esztetikai fogaszat 24 esztetikai fogaszat 23 A csúnya szuvasodás megtisztítása után a fogak további kezelést igényeltek. A megoldást töméssel és direkt héj restaurációval érték el. (Karl)
esztetikai fogaszat 20 esztetikai fogaszat 19 Amalgám tömésemet cserélték szép esztétikai tömésre. (Nicolas)
esztetikai fogaszat 18 esztetikai fogaszat 17 Sajnos egy csúnya baleset következtében a metsző fogaim sérültek. A megoldást a Dent Art Klinik nyújtotta élpótlással és direkt kompozit héjjal. (Margit)
esztetikai fogaszat 8 esztetikai fogaszat 7 Már nagyon elégedetlen voltam a fogaim színével, a felső négy front fogam elszíneződött. Szerencsére a Dent Art Klinik gyors és hatékony munkája eredményeként a négy front fogam direkt héjat kapott, így ismét vakító a mosolyom. (Hanna)
esztetikai fogaszat 10 esztetikai fogaszat 9 Mindig irigyeltem a sztárok fehér fogsorát! Korábban azt hittem, hogy a fogfehérítés káros, de a Dent Art Klinilkán elmondták, hogy semmilyen káros hatása nincs a fogakra. Döntöttem és nekem is több árnyalattal fehérebb fogaim lettek másfél óra alatt! (Barbara)
esztetikai fogaszat 12 esztetikai fogaszat 11 Annyi baj volt a fogaimmal! A felső két metszőfog picit kifordulva állt, közöttük rés volt. De megtaláltam a Dent Art klinikát, ahol nem csak a két fog közötti rést tüntették el az esztétikai beavatkozással, hanem a fogkövet és a fogfehérítést is elvégezték. Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen egyszerű! (Hilda)
esztetikai fogaszat 14 esztetikai fogaszat 13 Az alsó front fogak közötti rés már hosszú idő óta bosszantott és kellemetlenséget is okozott. A rést direkt kompozit héjjal sikerült eltüntetni. Így végre a bosszúságom is megszűnt. (Jan)
esztetikai fogaszat 16 esztetikai fogaszat 15 Nagyon zavart a ferde vonalú metszőfogam. A szomszédom javasolta, hogy egy esztétikai beavatkozással egyenesbe lehet hozni. Dr. Kónya Ildikó kezei között a fogam végre szép egyenes vonalú! Köszönöm doktornő! (Ivett)
esztetikai fogaszat 2 esztetikai fogaszat 1 A felső négy front fogam elszíneződött és mint kiderült tömésre is szorult. A kezelés során kompozit héjat kapott, így megszűnt a problémám. Köszönöm a Dent Art Kliniknek a gyors és szakszerű munkát! (Elza)
esztetikai fogaszat 4 esztetikai fogaszat 3 Az alsó két fogam hiánya miatt túl nagy rés volt a fogaim között. Szerettem volna, ha a fogsorom szép, zárt lenne ismét. A Dent Art esztétikai fogászati kezeléseként ez végre megvalósult direkt kompozit héjjal. A fogaim olyan szépen sorakoznak, mintha művészek tervezték volna! Köszönöm Dr. Kónya Ildikó! (Marie)
esztetikai fogaszat 6 esztetikai fogaszat 5 A jobb felső metszőfogam elszíneződött és sérült volt. A kezelés során a felső két metszőfogam kezelése direkt kompozit héjjal történt. Én már csak a Dent Art Klinikát választom, mert nagyon elégedett vagyok az eredménnyel! (Krisztina)
01 02 A fogaim sajnos nem szorosan illeszkedtek egymáshoz. Túl nagy volt a rés a felső metszőfogak között. A Dent Art Klinik esztétikai fogászati kezelésén Lumineers héjjal eltüntették a szünetet a fogaim közül! (Hans)
05 06 Nem egyforma, tengelykorrekcióra szoruló 6 front fog - A megoldást a direkt kompozit héj jelentette, melynek köszönhetően rendeződtek a fogak!
13 14 Nagyon távol álltak egymáshoz képest az alsó frontfogaim. Szégyelltem a mosolyomat. A Dent Art Klinik esztétikai kezelésén direkt kompozit héjjakkal lett a problémám orvosolva. (Hanga)
25 26 Két első nagymetsző fog torlódott, elszíneződött, lyukas - megoldás: négy fronton kontaktlencse vékonyságú héj

A mosoly művészei

Ön a szép és természetes mosolyért fordul hozzánk, mi ezt felkészült orvosokkal, gyakorlott asszisztensekkel, magas szakmai színvonalon, kellemes körülmények között biztosítjuk Önnek. Akár fogászati, szájsebészeti vagy esztétikai kezelésről van szó: az Ön egészsége, elégedettsége a legfontosabb számunkra. A Dent Art Kliniket
Dr. Csák Csaba és Dr. Kónya Ildikó alapította 1994-ben. Azóta több ezer magyar és külföldi páciens kezelése valósult meg az egyre bővülő rendelőben.

Fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően.
Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles