Esetbemutatás

A fogászatban a legnagyobb büszkeség a fogorvos számára is az elégedett beteg, aki újra boldogan mer mosolyogni, újra teljes élvezettel tud enni. Esetbemutatásaink között az esztétikai és az implantológiai munkáinkat is megnézheti, melyek bizonyítják, hogy a leglehetetlenebb helyzetekben is képesek vagyunk visszaadni a gyönyörű mosolyt a pácienseink számára.

esztetikai referenciak
Esztétikai munkáink
all on 4 referenciak
All-on-4, nem kivehető fogpótlás

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az implantológia mesterei

Az életminőség romlásának egyik nagyon fontos tényezője egy vagy több fogunk elvesztése. Ön azzal a szándékkal fordul hozzánk, hogy az implantológiai szaktudásunkkal újra teljes életet adjunk Önnek, visszaadva a rágás örömét. Számunkra nagyon fontos, hogy amikor Ön eljön hozzánk, érezze a különleges törődést és azt a szándékot, hogy segíteni szeretnénk. Célunk, hogy Ön ne csak egy fogászati kezelésben részesüljön, hanem gazdagodjon a stresszementes, nyugodt légkörben zajló kezelés élményével is.

A fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően. Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles