Dr Salamon Ágnes

Rendelési idő:

H és CS: 9-19
K.: 9-17
Sz és P: 9-15

Szakterület:

Fogmegtartó kezelések, implantációs protetika, fix és kivehető pótlások, minimál invazív és esztétikai fogászat. Érdeklődési területem emellett a fogszabályozás.

Diploma- és szakvizsgák:

2008 – SZTE Fogorvostudományi Kar-fogorvosi diploma
2015- A konzerváló fogászat-fogpótlástan szakvizsgát, kivállóan megfelelt minősítéssel végeztem el.

Beszélt nyelv:

Német és Francia középfok, Angol alapfok, társalgási szint

Szervezeti tagság:

Magyar Orvosi Kamara, Magyar Fogorvosok Egyesülete

Szakmai gyakorlat:

Egyetemi éveim alatt egy szemesztert Franciaországban, az Université Montpellier 1 Egyetemen végeztem el, ahol tapasztalatot szereztem francia betegek fogpótlástani és konzerváló fogászati ellátásában.
2008-2011-Ácsi Önkormányzat 1. és 2. sz. fogorvosi körzetében: nagy létszámú gyermek- és felnőtt betegkört láttam el, iskolafogászati tevékenységben, prevenciós előadásokat tartottam a különböző korosztályok számára
2011- akkreditált tatai magánrendelőben rezidensként láttam el a betegeket, betekintést nyertem  a  konzerváló fogászat, fogpótlástan, implantológia és fogszabályozás területeire is.
2013-áprilisától álltam a Dent Art Klinik Kft alkalmazásába, ahol a magyar betegek mellett svájci, osztrák, német, és francia páciensek ellátásában is aktívan részt veszek

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

A mosoly művészei

Ön a szép és természetes mosolyért fordul hozzánk, mi ezt felkészült orvosokkal, gyakorlott asszisztensekkel, magas szakmai színvonalon, kellemes körülmények között biztosítjuk Önnek. Akár fogászati, szájsebészeti vagy esztétikai kezelésről van szó: az Ön egészsége, elégedettsége a legfontosabb számunkra. A Dent Art Kliniket
Dr. Csák Csaba és Dr. Kónya Ildikó alapította 1994-ben. Azóta több ezer magyar és külföldi páciens kezelése valósult meg az egyre bővülő rendelőben.

Fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően.
Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles