Dr Salamon Ágnes

Rendelési idő:

H és CS: 9-19
K.: 9-17
Sz és P: 9-15

Szakterület:

Fogmegtartó kezelések, implantációs protetika, fix és kivehető pótlások, minimál invazív és esztétikai fogászat. Érdeklődési területem emellett a fogszabályozás.

Diploma- és szakvizsgák:

2008 – SZTE Fogorvostudományi Kar-fogorvosi diploma
2015- A konzerváló fogászat-fogpótlástan szakvizsgát, kivállóan megfelelt minősítéssel végeztem el.

Beszélt nyelv:

Német és Francia középfok, Angol alapfok, társalgási szint

Szervezeti tagság:

Magyar Orvosi Kamara, Magyar Fogorvosok Egyesülete

Szakmai gyakorlat:

Egyetemi éveim alatt egy szemesztert Franciaországban, az Université Montpellier 1 Egyetemen végeztem el, ahol tapasztalatot szereztem francia betegek fogpótlástani és konzerváló fogászati ellátásában.
2008-2011-Ácsi Önkormányzat 1. és 2. sz. fogorvosi körzetében: nagy létszámú gyermek- és felnőtt betegkört láttam el, iskolafogászati tevékenységben, prevenciós előadásokat tartottam a különböző korosztályok számára
2011- akkreditált tatai magánrendelőben rezidensként láttam el a betegeket, betekintést nyertem  a  konzerváló fogászat, fogpótlástan, implantológia és fogszabályozás területeire is.
2013-áprilisától álltam a Dent Art Klinik Kft alkalmazásába, ahol a magyar betegek mellett svájci, osztrák, német, és francia páciensek ellátásában is aktívan részt veszek

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az esztétikai tökéletesség

Sokszor van olyan eset, amikor egy sérülés vagy a fogak alaki hibái miatt a mosolyvonalban komoly esztétikai problémákkal szembesülhet a páciens. A letört, sérült és hiányos fog sokak számára egyenlő azzal, hogy takargatják fogsorukat, rejtegetik a mosolyukat.

Az ilyen jellegű panaszok kezelésében az esztétikai fogászat ma már élen jár. A Dent Art Klinik pedig a legújabb és legmodernebb technológia segítségével vissza tudja adni a természetes mosolyt úgy, hogy Önnek csak azzal kell törődnie a későbbiekben, hogy minél több emberre mosolyogjon. Nekünk a legfontosabb, hogy Ön ismét felszabadultan teljes (és tökéletes) életet éljen.

conetnt-bottom-picsbubbles