Blog

Implantátumok

A fogaink elvesztését általában súlyos esztétikai hátrányként éljük meg, pedig hiányuk egészségügyi következményekkel is járhat.

Bővebben: Implantátumok

Így vigyázzon a fogimplantátumokra

Ahhoz, hogy a fogimplantátumok hosszú évekig biztosítsák a megfelelő rágást a Dent Art Klinikben több hasznos tanáccsal látjuk el.

Bővebben: Így vigyázzon a fogimplantátumokra

Esztétikai fogászat

Kevés megnyerőbb dolog létezik egy ragyogóan egészséges mosolynál, mely a legjobb névjegy lehet számunkra. Megfelelő szájápolással és rendszeres fogorvosi

Bővebben: Esztétikai fogászat

Hasznos tanácsok a fogkefével kapcsolatban

A Dent Art Klinik denálthigénikusai fogápolási tanácsokkal segítik pácienseinket. Az otthoni fog- és szájápolás során a fogkefével kapcsolatban érdemes néhány szabályt betartani, amire most felhívjuk a figyelmet:

Bővebben: Hasznos tanácsok a fogkefével kapcsolatban

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

A mosoly művészei

Ön a szép és természetes mosolyért fordul hozzánk, mi ezt felkészült orvosokkal, gyakorlott asszisztensekkel, magas szakmai színvonalon, kellemes körülmények között biztosítjuk Önnek. Akár fogászati, szájsebészeti vagy esztétikai kezelésről van szó: az Ön egészsége, elégedettsége a legfontosabb számunkra. A Dent Art Kliniket
Dr. Csák Csaba és Dr. Kónya Ildikó alapította 1994-ben. Azóta több ezer magyar és külföldi páciens kezelése valósult meg az egyre bővülő rendelőben.

Fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően.
Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles