Blog

Implantátumok

A fogaink elvesztését általában súlyos esztétikai hátrányként éljük meg, pedig hiányuk egészségügyi következményekkel is járhat.

Bővebben: Implantátumok

Így vigyázzon a fogimplantátumokra

Ahhoz, hogy a fogimplantátumok hosszú évekig biztosítsák a megfelelő rágást a Dent Art Klinikben több hasznos tanáccsal látjuk el.

Bővebben: Így vigyázzon a fogimplantátumokra

Esztétikai fogászat

Kevés megnyerőbb dolog létezik egy ragyogóan egészséges mosolynál, mely a legjobb névjegy lehet számunkra. Megfelelő szájápolással és rendszeres fogorvosi

Bővebben: Esztétikai fogászat

Hasznos tanácsok a fogkefével kapcsolatban

A Dent Art Klinik denálthigénikusai fogápolási tanácsokkal segítik pácienseinket. Az otthoni fog- és szájápolás során a fogkefével kapcsolatban érdemes néhány szabályt betartani, amire most felhívjuk a figyelmet:

Bővebben: Hasznos tanácsok a fogkefével kapcsolatban

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az implantológia mesterei

Az életminőség romlásának egyik nagyon fontos tényezője egy vagy több fogunk elvesztése. Ön azzal a szándékkal fordul hozzánk, hogy az implantológiai szaktudásunkkal újra teljes életet adjunk Önnek, visszaadva a rágás örömét. Számunkra nagyon fontos, hogy amikor Ön eljön hozzánk, érezze a különleges törődést és azt a szándékot, hogy segíteni szeretnénk. Célunk, hogy Ön ne csak egy fogászati kezelésben részesüljön, hanem gazdagodjon a stresszementes, nyugodt légkörben zajló kezelés élményével is.

A fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően. Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles