Blog

Fogak elszíneződése

Fogak elszíneződése

A fogak elszíneződésének hátterében számos ok állhat, pl. az elfogyasztott ételek és italok, a megfelelő szájhigiénia hiánya vagy a gyógyszerszedés.

Bővebben: Fogak elszíneződése

Rendszeres fogászati vizsgálat

A rendszeres fogászati vizsgálat

A rendszeres fogászati vizsgálat hozzájárul a fogak és a fogíny egészségének megőrzéséhez. Éppen ezért hangsúlyozzuk, hogy mindenki menjen el legalább félévente fogászati vizsgálatra.

Bővebben: Rendszeres fogászati vizsgálat

Fogászati korona tisztán tartása

A fogászati korona tisztán tartása

Az implantátumra épített, ragasztott fémkerámia vagy cirkon korona esetében is különösen fontos, hogy ahogyan a normál fogak, úgy ezek is mindennapos ápolást igényelnek.

Bővebben: Fogászati korona tisztán tartása

Lepedék és fogkő

Lepedék és fogkő

A fogápolási higiénia feladata a lepedék és a fogkő elleni küzdelem. Sokan nincsenek tisztában a lepedék és a fogkő közötti különbséggel és a kettő kapcsolatával.

Bővebben: Lepedék és fogkő

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

A mosoly művészei

Ön a szép és természetes mosolyért fordul hozzánk, mi ezt felkészült orvosokkal, gyakorlott asszisztensekkel, magas szakmai színvonalon, kellemes körülmények között biztosítjuk Önnek. Akár fogászati, szájsebészeti vagy esztétikai kezelésről van szó: az Ön egészsége, elégedettsége a legfontosabb számunkra. A Dent Art Kliniket
Dr. Csák Csaba és Dr. Kónya Ildikó alapította 1994-ben. Azóta több ezer magyar és külföldi páciens kezelése valósult meg az egyre bővülő rendelőben.

Fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően.
Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles