Blog

Ultravékony porcelánhéj gyors megoldást jelent

A Dent Art Klinik esztétikai fogászatán készített ultravékony porcelánhéj megoldást kínál, ha gyökérkezelés miatt elszürkültek a frontfogai, ha fogszabályozás nélkül szeretne egyenesebb fogsort vagy letört a fogából egy kisebb darab.

Bővebben: Ultravékony porcelánhéj gyors megoldást jelent

Mennyibe kerül egy implantátum a Dent Art Kliniknél?

Az implantátum árára vonatkozó kérdésekkel a Dent Art Klinik-nél is mindennap találkozunk telefonos és e-mail-s megkeresésekben. Minden páciensük számára a legkedvezőbb árat adjuk.

Bővebben: Mennyibe kerül egy implantátum a Dent Art Kliniknél?

All on 4 technika – Győr

Ha All on 4 technikával történő implantáción gondolkodik, akkor a győri Dent Art Klinik kezelésén egyetlen napig sem kell fogatlanul élnie.

Bővebben: All on 4 technika – Győr

Meddig jó egy fogimplantátum?

A Dent Art Kliniknél beültetett implantátumok akár élethosszig is biztosíthatják Önnek a megfelelő rágás minőségét. Ehhez csak az Ön szájápolási szokásainak tökéletességére van szükség.

Bővebben: Meddig jó egy fogimplantátum?

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

A mosoly művészei

Ön a szép és természetes mosolyért fordul hozzánk, mi ezt felkészült orvosokkal, gyakorlott asszisztensekkel, magas szakmai színvonalon, kellemes körülmények között biztosítjuk Önnek. Akár fogászati, szájsebészeti vagy esztétikai kezelésről van szó: az Ön egészsége, elégedettsége a legfontosabb számunkra. A Dent Art Kliniket
Dr. Csák Csaba és Dr. Kónya Ildikó alapította 1994-ben. Azóta több ezer magyar és külföldi páciens kezelése valósult meg az egyre bővülő rendelőben.

Fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően.
Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles