Blog

Ultravékony porcelánhéj gyors megoldást jelent

A Dent Art Klinik esztétikai fogászatán készített ultravékony porcelánhéj megoldást kínál, ha gyökérkezelés miatt elszürkültek a frontfogai, ha fogszabályozás nélkül szeretne egyenesebb fogsort vagy letört a fogából egy kisebb darab.

Bővebben: Ultravékony porcelánhéj gyors megoldást jelent

Mennyibe kerül egy implantátum a Dent Art Kliniknél?

Az implantátum árára vonatkozó kérdésekkel a Dent Art Klinik-nél is mindennap találkozunk telefonos és e-mail-s megkeresésekben. Minden páciensük számára a legkedvezőbb árat adjuk.

Bővebben: Mennyibe kerül egy implantátum a Dent Art Kliniknél?

All on 4 technika – Győr

Ha All on 4 technikával történő implantáción gondolkodik, akkor a győri Dent Art Klinik kezelésén egyetlen napig sem kell fogatlanul élnie.

Bővebben: All on 4 technika – Győr

Meddig jó egy fogimplantátum?

A Dent Art Kliniknél beültetett implantátumok akár élethosszig is biztosíthatják Önnek a megfelelő rágás minőségét. Ehhez csak az Ön szájápolási szokásainak tökéletességére van szükség.

Bővebben: Meddig jó egy fogimplantátum?

Foglaljon online

Gyors és egyszerű módja annak, hogy egy kattintással bejelentkezzen kezelésre

 

Az implantológia mesterei

Az életminőség romlásának egyik nagyon fontos tényezője egy vagy több fogunk elvesztése. Ön azzal a szándékkal fordul hozzánk, hogy az implantológiai szaktudásunkkal újra teljes életet adjunk Önnek, visszaadva a rágás örömét. Számunkra nagyon fontos, hogy amikor Ön eljön hozzánk, érezze a különleges törődést és azt a szándékot, hogy segíteni szeretnénk. Célunk, hogy Ön ne csak egy fogászati kezelésben részesüljön, hanem gazdagodjon a stresszementes, nyugodt légkörben zajló kezelés élményével is.

A fő profilunk az implantációs fogpótlások készítése, egy-egy fog pótlásától a teljes fogsor pótlásáig terjedően. Dr. Csák Csaba 20 éve több mint 15000 db implantátum beültetésével hatalmas tapasztalatra tett szert, teljesebb, egészségesebb élethez segítve pácienseit.

conetnt-bottom-picsbubbles